logo portal banner

Pristupnica MKVC

Djelatnosti MKVC: čuvati uspomene na Domovinski rat i herojska djela njegovih sudionika te iniciranje i sudjelovanje u njegovom znanstvenom, umjetničkom, vjerskom i spomeničkom iskazivanju; obilježavanje blagdana, spomendana, obljetnica i značajnih nadnevaka za MKVC te organiziranje posjeta područjima iz Domovinskog rata; suradnja s moto klubovima i s drugim srodnim klubovima i udrugama u RH te suradnja i povezivanje s međunarodni organizacijama veterana, moto klubovima i ustanovama drugih država te ustanovama i zakladama drugih zemalja, koje se na bilo koji način skrbe za ratne veterane; promoviranje prirodne i kulturno-povijesne baštine RH u Hrvatskoj i u drugim zemljama kroz moto turizam; izdavačka djelatnost vezano za moto klub; dodjela nagrada za stručan, kvalitetan i pregalački rad; organiziranje kulturnih, humanitarnih i drugih djelatnosti radi pomoći socijalnoj reintegraciji hrvatskih ratnih veterana i unaprjeđenja kvalitete života članstva; suradnja s javnom lokalnom samoupravom i državnim tijelima i drugim ustanovama radi zadovoljavanja potreba, interesa i zaštite članica MKVC na partnerskim osnovama; okupljanje, organiziranje i sudjelovanje na moto susretima, društvenih, kulturnih i rekreacijskih aktivnosti i priredbama radi međusobnog druženja i druženja s članovima drugih moto klubova; zaštita statusa i promicanje interesa i ciljeva članova MKVC; briga o dodjeli priznanja zaslužnim podružnicama i pojedincima; poticati kroz rad kluba razumijevanje i usvajanje etičkih vrijednosti kroz moto svijet; upravljanje objektima kojih je MKVC vlasnik ili korisnik.
MKVC (skupine): branitelji i stradalnici, međunarodna suradnja, održivi razvoj,  socijalna djelatnost, 
MKVC djeluje na području RH.
 
Članovi MKVC djeluju po načelima:
- Obitelj za člana MKVC je okosnica tradicionalnog obilježja hrvatskog društva, što znači imati kvalitetan stil života, obiteljske vrijednosti, kvalitetni obiteljski odnos je ispunjavanje najvažnije obaveze prema hrvatskom društvu i prema Domovini.
- Posao za člana MKVC znači osiguranje egzistencije za svoju obitelj i mogućnost sudjelovanja na akcijama MKVC kao član.
- Domoljublje za člana MKVC znači ljubav prema Domovini i vjeri te promoviranje nacionalnog ponosa kroz prirodnu, povijesnu i kulturnu baštinu RH.
- Vjernost MKVC za člana MKVC znači osobni stavovi i interesi ne mogu biti iznad interesa MKVC. Mi živimo za klub, ne od kluba.
 
Dodatni razlog:
- ako želiš upoznati sve krajeve i raznolikosti Hrvatske i Bosne i Hercegovine gdje žive Hrvati,
- ako želiš imati „klupskog brata“ u svakom gradu i mjestu u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini gdje žive Hrvati,
- ako želiš biti dio velike obitelji starijih i iskusnijih te mlađih i entuzijastičnih bikera iz cijele Hrvatske i Bosne i Hercegovine gdje žive Hrvati,
- ako želiš sigurno putovati s iskusnim bikerima,
- ako želiš putovati s veteranima Domovinskog rata i djecom veterana Domovinskog rata,
- ako želiš ponovo posjećivati područje gdje si ratovao u Domovinskom ratu,
- ako želiš upoznati se s Domovinskim ratom sudjelujući na raznim obilježavanjima,
- ako želiš promovirati prirodnu, kulturnu i povijesnu baštine Hrvatske,
- ako želiš timski sudjelovati na moto susretima,
- ako želiš biti dio mladih bikera koji će novim idejama i pristupom obogatiti Klub te postupno preuzeti vodstvo našeg moto kluba i provoditi politiku kluba sukladno Strateškom planu MKVC
- ako ti ne smeta pridržavati se klupskih pravila,
- ako ti ne smeta upoznati se s velikim brojem „klupske braće“,
- ako ti ne smeta biti dio velike „moto“ obitelji,
- ako ti ne smeta sudjelovati na velikom broju klupskih projekata tijekom godine,
- ako ti ne smeta „živjeti ne od kluba već za klub“,
 
Bez obzira koliko godina imaš, onda je, upravo ovaj moto klub (MKVC) za tebe, učlani se ….
 
Nakon ove prve faze načelnog uključivanja u MKVC slijedi bitan dio, a to je uključivanje u život MKVC.
U ovoj fazi novi član ima status PRIDRUŽENOG člana i zadužit ćete male boje MKVC kojeg trebate prišiti na kožni prsluk. Kako će vrijeme prolaziti, a vrijeme je na strani MKVC, i jedino ga Vi možete ubrzati na način da se vozite s nama i sudjelujete na projektima MKVC, kako bi predstavnici Podružnice imati priliku upoznati vas i vaš odnos prema MKVC, tada slijedi druga faza. To je zaduženje velikih boja i svih ostalih prišivki, ali i dalje ste PRIDRUŽENI član MKVC, što znači da ne možete nikoga birati ili biti birani na neku dužnost u MKVC.
Zadnja faza je dobivanje status REDOVNOG člana. Što znači da možete nekoga birati i biti biran na određene dužnosti u MKVC. Da bi dobili taj status trebate proučiti Pravilnik o radu s volonterima u MKVC. Da pojednostavim, jednostavno se morate voziti s nama.
 
Svim novim članovima želimo brzu uključivanje u život Moto klub Veterani - Croatia, a ubrzo nakon toga ćete shvatiti da mi ne živimo od kluba, nego za klub.
  

PRISTUPNICA
 
Obavezno ispuniti
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input