logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

Nakon dobrovoljnog davanja krvi, MK Veterani - Zagreb zajedno s prijateljima, uputili su se na Pešćenicu, na igralište osnovne škole Fran Krsto Frankopan, u Ivanićgradskoj ulici, gdje se održavao treći memorijalni malonogometni turnir „Mario Dodig“ u organizaciji prijatelja pok. Maria Dodiga.
Kao i svake godine, malonogometni turnir bio je humanitarnog karaktera, a sav novac prikupljen od uplate kotizacija prijavljenih klubova, kao i od prodaje jela i pića, išao je za oboljelog Nikolu Tomašeca. Nikola je hrabar 11.-godišnjak, koji od rođenja boluje od jedne vrste cerebralne paralize. 
Nakon devet teških operacija, roditelji su mu uspjeli pribaviti invalidska kolica, te se nadaju da će Nikola nakon predstojeće operacije stopala, uskoro moći hodati uz pomoć invalidske hodalice.
Novac prikupljen ovom akcijom bit će iskorišten za adaptaciju kuće, koja je neophodna za Nikolinu svakodnevnicu. Malom Nikoli priuštili smo i kratku zabavu uz motore, te smo mu, nakon počasnog kruga oko igrališta i grmljavine motora, ispunili želju da se na kratko sjedne na motor. Svi ljudi dobre volje, koji bi željeli pomoći malom Nikoli, te mu olakšati tešku svakodnevnicu, mogu to učiniti uplatom osobne novčane donacije, na žiro račun Zagrebačke banke, broj: 2360000-2351090945, koji glasi na Nikolino ime.
Malom Nikoli želimo brz oporavak nakon predstojeće operacije, s nadom da će uskoro sam moći sigurno koračati u svom novo adaptiranom domu.
 
Croatian English French Italian
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    ZADRUGA 
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo zadruga veterani     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top