logo portal banner

Godišnjaci MKVC

 
2013. 2015. 2016. 2017.
2018. 2019. 2020. 2021.
2022. 2023.    
 
Nakon uspješne izrade Monografije MKVC za razdoblje od ustrojavanja 23.08.2007. do 31.12.2012., s ponosom vam predstavljamo novi projekt - Godišnjak MKVC.
Godišnjak će biti službeno glasilo našeg Kluba i bit će objavljen godišnje na našim službenim web stranicama, www.mk-veterani.hr, počevši od 2013. godine.
Ova inicijativa proizašla je iz potrebe da dokumentiramo širok spektar aktivnosti u našem Klubu. Dosad smo na našoj web stranici i društvenim mrežama bilježili uglavnom događanja koja smo sami organizirali ili na kojima smo aktivno sudjelovali. Međutim, svjesni smo da naši članovi također sudjeluju u brojnim aktivnostima drugih braniteljskih i civilnih udruga koje također trebaju biti evidentirane. To uključuje i naše aktivnosti izvan granica Hrvatske te povezivanje s inozemnim moto klubovima i Svjetskom veteranskom federacijom.
Kako bismo osigurali kvalitetu i cjelovitost Godišnjaka, svaka podružnica će imati svog urednika koji će pratiti aktivnosti, pripremati tekstove, fotografije i videozapise. Ti urednici bit će ključni članovi uredništva Godišnjaka MKVC. Također, uz suglasnost uredništva, pozivamo sve članove i druge biker-branitelje da sudjeluju svojim člancima, fotografijama i pričama. Vaši doprinosi obogatit će našu publikaciju i omogućiti nam bolji uvid u širinu našeg djelovanja.
Ovi Godišnjaci predstavljaju novi korak u našim nastojanjima da MKVC postane još bolji, ozbiljniji, organiziraniji i efikasniji braniteljski moto klub. Pozivamo vas sve da se aktivno uključite u kreiranje Godišnjaka MKVC. Vaši doprinosi su od iznimne važnosti za ovaj projekt.
Hvala vam na angažmanu i podršci.
 
 
World tražilica