logo portal banner

AKTIVNOSTI

„Dice run" LE MC Blue Knights za Davora

U počast našem zajedničkom prijatelju nedavno preminulom Davoru Javorskom, organizirana je skupna vožnja pod nazivom "Dice run" (bacanje kockica) u svrhu vožnje, druženja i sjećanja na viteza te prikupljanje simbolične pomoći za njegovu obitelj.
Iako je vrijeme mirisalo na kišu, a temperatura zraka već mnoge motoriste potjerala da konzerviraju svoje ljubimce, okupilo nas se preko pedeset i nakon prvog bacanja kockica krenuli iz Vukovine put Siska pod policijskom pratnjom. Svi bikeri bili su fenomenalno raspoloženi, a Biker Brothers iz Siska u svome već dobro poznatom «Safe Bikers House» osigurali su drugi check point za bacanje kockica.
Krenuli smo dalje put Volodera, ali ta dionica  bila je malo neugodna radi sitne kiše koja nas je malo razbudila. Nakon posjeta počivalištu Davora Javorskog zaustavili smo se u jedinom caffe baru u Voloderu, koji je osigurao treći check point za bacanje kocki. Sve se to brzo odvijalo jer nas je čekao i put natrag do Zagreba, ali sa stajanjem između Siska i Velike Gorice, točnije u selu Pešćenica na četvrtom check pointu. Nakon dužeg zadržavanja i zabave put se nastavio u mjesto Čehi gdje se nalazi peti check point i club house LE MC Blue Knights Croatia II.
Sudionici ovog humanitarnog druženja napokon su mogli odahnuti, primiti zaslužene nagrade i oporaviti se uz nezaobalizan bikerski grah i piće. Blue Knights Croatia su i ovaj put na zavidnom nivou pokazali svoje umijeće organiziranja skupnih vožnji i humanog djelovanja.