logo portal banner

AKTIVNOSTI

Izgradnja moto kampa 1. Podružnice - Središnja Hrvatska MKVC `24. (lipanj)

 2024 06 29 kasina 121
 
Članovi 1. Podružnice - Središnja Hrvatska MKVC već nekoliko subota zaredom u lipnju, a planiraju nastaviti i u srpnju, organiziraju radne akcije u moto kampu u Kašini. Nakon dužeg razdoblja u kojem se nije radilo na kampu, sada su se stvorili uvjeti i volja da se riješe zaostaci. Planovi su veliki i volja je vidljiva, no ono što nam najviše nedostaje su financije.
Unatoč izazovima, mlada ekipa koja vodi 1. Podružnicu - Središnja Hrvatska MKVC ne posustaje. Svjesni su da je upravo ova podružnica osnivač MKVC-a i okosnica svih projekata MKVC-a. Do sada je 7. Podružnica - Posavina MKVC (BiH) izgradila klupske prostorije, 2. Podružnica - Sjeverna Hrvatska MKVC je na pragu rješenja za svoje klupske prostorije, 3. Podružnica - Zapadna Hrvatska izgradila je klupske prostorije koje nisu dugoročno vlasnički riješene, dok je 5. Podružnica - Istočna Hrvatska imala želju izgraditi klupske prostorije na specifičnom mjestu, no taj se projekt zakomplicirao i još uvijek traže rješenje.
Zahvaljujemo vodstvu i članovima koji su doprinijeli izgradnji svojih klupskih prostorija na području njihovog djelovanja. Nećemo govoriti koliko znače klupske prostorije u vlasništvu moto kluba, pogotovo ako su one funkcionalne u kompletnom smislu djelovanja moto kluba.
 
2024 06 29 kasina 101
 
Naš moto klub nije jedan od uobičajenih moto klubova; specifičan je po svom djelovanju i radu. Zbog toga možemo toliko doprinijeti promociji kulturne, povijesne i prirodne baštine Hrvatske. U punom obliku svojeg djelovanja moći ćemo raditi tek kada svaka podružnica MKVC-a izgradi svoje klupske prostorije. Tek tada ćemo se moći u potpunosti otvoriti prema veteranskim organizacijama i srodnim moto klubovima diljem Europe.
Do tada, trebamo biti uporni i nastaviti s radovima na izgradnji klupskih prostorija po Hrvatskoj i BiH. Nakon izgradnje klupskih prostorija, svake godine ćemo organizirati projekt "Krajevima naših predaka" kako bismo se upoznali s kulturnom, povijesnom i prirodnom baštinom Hrvatske.
MKVC poziva sve članove, prijatelje i simpatizere da se pridruže radnim akcijama i podrže nas u ovom važnom projektu. Vaša pomoć i podrška ključni su za uspjeh naših zajedničkih ciljeva.
Hvala svima na podršci i vidimo se u Kašini!
 2024 06 29 kasina 104