logo portal banner

AKTIVNOSTI

Moto susret MK Okit - Vodice `24. (Zimski)

 2024 02 03 okit 149
 
Već tradicionalno, na moto susretu kod MKV Okit u Vodicama, dodjeljujemo velike boje novim članovima koji su uspješno prošli prvu fazu prilagodbe u našem klubu. Ovaj put, s ponosom obavještavamo članstvu MKVCV da smo četvorici novih članova iz 4. Podružnice - Južna Hrvatska MKVC (Anti, Šimi, Kovi i Luigiju, a Anamariji za početak male boje) dodijelili velike boje.
Dobivanje velikih boja predstavlja ulazak u bratsku moto zajednicu pod nazivom Moto klub Veterani - Croatia. Ovim činom, naši novi članovi postaju dijelom uspješne moto obitelji koja se od svog postanka do danas pozicionirala kao pouzdan i poželjan partner na moto sceni.
Svečanost dodjele velikih boja održana je na moto susretu, gdje im je u ime MKVC službeno uručio predsjednik 4. Podružnice - Južna Hrvatska MKVC, Mario Galov, uz prisustvo njegovih najbližih suradnika (Boškana, Šimere i Dade).
U skladu s našom dugogodišnjom predanošću edukaciji članstva o poznavanju i poštivanju formalnih i neformalnih pravila na moto sceni, Moto klub Veterani - Croatia iz godine u godinu postaje sve prepoznatljiviji. Ova predanost manifestira se kroz kontinuirano pridonošenje moto kulturi te održavanje visokih standarda unutar naše moto obitelji.
Posebno smo ponosni na činjenicu da već godinama na godišnjoj razini pristupaju novi članovi u broju jednog dugogodišnjeg moto kluba. Ovaj model prijema članova odražava našu želju za očuvanjem kvalitete i integriteta naše moto zajednice. Primjećujemo s izuzetnom zadovoljstvom da se relativno mali broj članova odlučuje na istupanje, što potvrđuje stabilnost i atraktivnost članstva u MKVC.
Raduje nas pridruživanje sadašnjih pripadnika oružanih snaga RH, djece hrvatskih branitelja te općenito mlađih motorista-bikera. Ova raznolikost članstva čini nas otpornima na nove izazove, pridonoseći jednostavnoj organizaciji događanja na moto sceni u Republici Hrvatskoj.
MKVC se ponosi pružanjem jasnih i provedljivih propisa i pravila koja su svima članovima jasna i razumljiva. Ovo omogućava brzu prilagodbu svakog novog člana, istovremeno čuvajući identitet i vrijednosti našeg kluba. Ističemo da se članstvo u MKVC temelji na međusobnom poštovanju i predanosti našim načelima.
Čestitamo novim članovima na uspješnom prolasku prve faze te se radujemo njihovom daljnjem napredovanju. Neka im sljedeća faza dobivanja status redovnog člana omogući aktivno sudjelovanje u životu kluba, uz poštovanje naših četiri osnovna načela djelovanja.
Pridržavajte se naših načela jer članovi MKVC ne žive od MKVC, već za MKVC.