logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

 
2022 07 06 zastavica mk veterani
 
2022 07 06 novak slobodanNa svojoj sjednici Izvršni odbor Moto kluba Veterani - Croatia dana 06.07.2022. godine donio je odluku o imenovanju Slobodana Novaka (mob: 0957786007, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) za nositelja preustrojavanja 2. Podružnice - Sjeverna Hrvatska Moto klub Veterani - Croatia koja djeluje na području Krapinsko-zagorske, Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije.
 
2022 07 06 ljubanic zeljko zexTakođer je na ovoj sjednici IO MKVC donio odluku o imenovanju Željka Ljubanića - Žexa (mob: 0911569667, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) za nositelja ustrojavanja 8. Podružnice - „Bosna Srebrena“ MKVC (BiH) koja će djelovati na području Srednjobosanskog i Zeničko-dobojskog kantona.

Zadaća nositelja preustrojavanja i ustrojavanja podružnica je organizirati aktivnosti MKVC na području djelovanja podružnice, organizirati i voditi dosadašnje članove MKVC sa područja djelovanja podružnice, prijem novih članova, organizirati sudjelovanje svih članova podružnice na aktivnostima koje organiziraju ostale podružnice MKVC, sudjelovati na moto susretima, braniteljskih udruga i srodnim aktivnostima udruga civilnog društva na području djelovanja podružnice te u roku od godinu dana organizirati izbornu skupštinu podružnice.

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top