logo portal banner

Tunjo Kopić - Čovin (12.12.1960. - 25.06.2018.)

2018 06 25 kopic tunjo covin 12121960 25062018
U srcima članova 7. Podružnice - Posavine MKVC, Tunja će zauvijek ostati živopisna figura koja je obogatila svaki trenutak proveden u zajedničkom društvu.
Njegove priče o životnim dogodovštinama postale su neizostavan dio naših vikenda, kada nas je svojim smijehom i anegdotama uveseljavao dok smo zajedno uživali u nedjeljnim ručkovima u klubu.
Tunja će ostati urezan u našim sjećanjima kao čovjek koji je dao mnogo više klubu nego što je ikada imao. Nesebično je dijelio svoje životne priče s mladim članovima, prenoseći im duh zajedništva i strasti prema moto avanturama. Njegov doprinos klubu ne može se izmjeriti samo kroz riječi; on je ostavio neizbrisiv trag.
Veliki domoljub, Tunja je živio s ljubavlju prema svojoj zemlji i svojim moto prijateljima. Njegova neizmjerna predanost i spremnost da uvijek pruži podršku ostat će trajno urezani u sjećanja onih koji su dijelili s njim trenutke radosti i izazova.
Tunjina ljubav prema motorima bila je nešto posebno. Nosio je boje veterana s ponosom, predstavljajući naš moto klub s velikim entuzijazmom. Njegova prisutnost na događanjima bila je poput svjetionika, uvijek spremnog da podijeli svoju strast i iskustvo s drugima.
Dok se opraštamo od Tunje, neka mu je laka hrvatska zemlja. Neka živi kroz duh moto zajednice u MKVC, gdje će njegova predanost, smijeh i ljubav prema motociklima živjeti vječno.
Tvoj duh nastavit će živjeti među nama, a tvoja ljubav prema motociklima ostat će vječno urezana u naša sjećanja.
Dragi Tunjo, počivaj u miru.

 

World tražilica