logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2018 04 22 pula 
 
Članovi MKVC danas su zajedno sa ostalim moto klubovima i udrugama iz istre sudjelovali četvrti put za redom na parkiralištu Rojca u Puli prometnu edukaciju u vozača mopeda i motocikala, koji spadaju među najranjivije sudionike u prometu. Članovi MKVC danas su zajedno sa ostalim moto klubovima i udrugama iz istre sudjelovali četvrti put za redom na parkiralištu Rojca u Puli prometnu edukaciju u vozača mopeda i motocikala, koji spadaju među najranjivije sudionike u prometu. Cilj edukacije je osvijestiti ljude, osobito mlade vozače, na važnost sigurnog ponašanja u prometu s obzirom na nastupajuću sezonu koja na ovo područje dovodi ne samo turiste, nego i brojne motocikliste.Edukacija je počela predavanjem o sigurnosti u prometu, a nakon toga je na poligonu održana pokazna vježba spretne i sigurne vožnje u kojoj su sudjelovali bikeri, a potom i zainteresirani građani. Bili su tu i predstavnici Hitne pomoći koji su demonstrirali na koji način pomoći unesrećenima.
Ovom prilikom skrenuta je pažnja na najčešće greške koje čine vozači motocikla i mopeda, poput vožnje bez dozvole, upravljanja tehnički nepregledanim, neregistriranim i neispravnim vozilima, vožnje prekoračenom brzinom, te nepoštivanja prava prednosti prolaza na raskrižju. Bilo je riječi i o opasnosti nepropisnog pretjecanja i nekorištenja kacige. Policija i bikeri ukazali su na poželjno ponašanje u prometu te upoznali sudionike s najkritičnijim raskrižjima i cestama, odnosno dionicama.
Nakon edukacije, na poligonu su se bikeri nastavili druženje, popraćeno zvucima rock klasika i okusom ćevapčića i odrezaka sa žara.

 
2018.04.22. - Poligon sigurne i spretne vožnje u Puli - Najava
 
2018 04 22 poligon
 
Pozivamo sve ljubitelje vožnje na dva kotača na edukativno - pokazni poligon sigurne i spretne vožnje dana 22.04.2018. godine (nedjelja) s početkom u 10:00 sati.
Dvorište vojarne Karlo Rojc u Puli.
U organizaciji: Istra "Bikeri na cesti", Podružnice 3. - Zapadna Hrvatska MKVC i MUP RH - Pula

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top