logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2007 11 10 zadar
 
Dana 10.11.2007. godine članovi MK Veterani iz Zagreba pridružili su se rođendanskom partyu Moto kluba Beštije iz Zadra. Najteža dionica u ovo doba godine zbog hladnoće, za nas koji dolazimo sa sjevera, bila je Lika. Zbog toga smo se u Zadar uputili sa autima.
Pošto je našem moto klubu druga baza Udbina, morali smo svratiti kako bi dogovorili slijedeće aktivnosti. Slavljenicima smo se pridružili prije samog mraka u Moto Caffe-u (Lerga), čestitali im na prvom rođendanskom partyu te se pridružili slavlju.
Moto klub Beštije sav prihod ovog druženja proslijedit će dječjem vrtiću "Latica" (vrtić za djecu sa poteškoćama u razvoju).
Članovi MK Veterani zahvalili bi se organizatoru (MK Beštije iz Zadra), koji se trudio da nam bude što ugodnije, svima onima koji su došli i podržali vas, a posebno pozdravljamo sve veterane motoriste koji su se priključili rođendanskom partyu u humanitarne svrhe te bi se još zahvalili Oružanim snagama RH na pomoći koju su pružili organizatoru.
 

POVEZANI ČLANCI

WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    ZADRUGA 
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo zadruga veterani     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top