logo portal banner

AKTIVNOSTI

Skupština 1. Podružnice - Središnja Hrvatske MKVC `17. - Treća

2017 11 10 zagreb
 
Dana 10.11.2017. godine Podružnica 1. - Središnja Hrvatska održala je treću skupštinu ove godine na kojoj se raspravljalo o aktivnostima podružnice do kraj godine i ostalim pitanjima važnim za funkcioniranje podružnice.
Tako se raspravljalo o odlasku i smještaju članova podružnice na ovogodišnjem obilježavanju Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. 
Raspravljalo se i o drugim aktualnim i redovnim temama vezanim uz rad podružnice. Tako je između ostalog iz Podružnice 1. - Središnja Hrvatska odnosno MKVC isključen g. Mile Kutleša zbog grubog krštenja odredbe Statuta.
Nakon sjednice ispratili smo četvoricu članova podružnice (Tomislav Čulo - Tomo, Robert Komljenović - Koma, Siniša Radić - Rajko, Željko Žulić) na put prema samom jugu Hrvatske, gdje će se priključiti početku karavane bikera pod imenom "Zajedno u ratu, zajedno u miru" u organizaciji MK Korčula. Karavana kreće 13.11.2017. sa Korčule pa preko Prevlake dalje sve do Vukovara gdje stiže na obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. Karavani će se na samom početku priključiti još nekoliko članova MKVC, a ovisno o vremenksim uvjetima, na određenim dionicama priključivat će joj se i velik broj ostalih članova MKVC. Svim učesnicima karavane želimo dobro vrijeme i sigurnu vožnju.
 
{jd_file file==55}
{jd_file file==56}
 
World tražilica