logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2017 08 01 prijevoz ivana ocelic 1

Moto klub Veterani Croatia priključuje se grupi ljudi koji organiziraju i iznajmljuju svoje privatne apartmane na Jadranu. Naime, gđa.Vjera Matulić s prijateljima je osnovala grupu na društvenoj mreži Facebook pod imenom „Iznajmljivači sa srcem“ u kojoj se nudi besplatni smještaj za obitelji koji imaju dijete ili djecu s posebnim potrebama, a gdin Tomislav Pavlović FB grupu „Vozači velikog srca“. 

2017 08 01 prijevoz ivana ocelic 2

Kako smo svjesni situacije u kojima se nalaze roditelji s takvom djecom te uzimajući u obzir financijsku situaciju u Slavoniji, MKVC uključio se u ovaj hvalevrijedan projekt  i to u vidu organizacije prijevoza djece s posebnim potrebama i njihove obitelji sa područja Osječko-baranjske županije.

Pozitivan odgovor za sudjelovanje dobili smo i od g. Ivana Anušića, župana Osječko-baranjske županije, koji je pristao sudjelovati u akciji u vidu sufinanciranja povratne autobusne karte djetetu i članovima obitelji koji su u pratnji djeteta s teškoćama u razvoju/osobe s invaliditetom s područja Osječko-baranjske županije od mjesta stanovanja do mjesta iznajmljivača na moru.

2017 08 01 prijevoz ivana ocelic 3

Zavod za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije izrazio je spremnost sudjelovanja u humanitarnoj akciji na način da će organizirati i osigurati besplatni prijevoz sanitetskim vozilom djeci s područja Osječko-baranjske županije koja su nepokretna, teško pokretna ili kojoj zbog prirode njihove bolesti nije moguće samostalno kretanje (uz pratnju roditelja), od adrese prebivališta do izabranog odredišta ljetovanja. 

2017 08 01 prijevoz ivana ocelic 4

Tako su dana, 01.kolovoza 2017.g. djelatnici ZHMP OB Županije iz Osijeka, Robert Vrselja i Tomislav Kulešević prevezli obitelj Branke Ocelić iz apartmana u Šibeniku vlasnika Rudi Bareše u Našice. Ovom prilikom se zahvaljujemo županu Ivanu Anušiću što je omogućio realizaciju našeg projekta, djelatnicima  ZHMP te Rudi Barešu što je ustupio apartman bez naknade obitelji koja ima dijete s posebnim potrebama.

2017 08 01 prijevoz ivana ocelic 5

"Naime, Ivan  ima teško oštećenje mozga i kao posljedica toga ima teške epi napade, nema nikakvu genetsku bolest ili nešto. Ivan je trebao biti zdrav mladić a 19 godina leži slijep (oke zdrave ali popucali vidni živci u mozgu) i nepokretan..ne može govoriti... Jedino dobro čuje.."- majka, Branka Ocelić. (B.Vrselja)

POVEZANI ČLANCI

Croatian English French Italian
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    ZADRUGA 
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo zadruga veterani     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top