logo portal banner

AKTIVNOSTI

Moto susret MK Monsters - Bukovecb `08.

Došao je i dan kada obitelj Veterana ispraća jednu od svojih članica. Barnie i Andy, odlučili su zasnovati bračnu zajednicu u podravskom gradiću Ludbregu. Kao uzvanici na vjenčanju organizirali smo kolonu motora već u podne i krenuli put Velikog Bukovca, gdje je već bio organiziran prijem.
Postavljen je bikerski tabor u koji su se uskoro priključili i motoristi iz Austrije, Andyevi prijatelji. Nakon kratkog veselja, ukrašavanja motora i mnoštva zajedničkih fotografija, kolona je krenula u «centar svijeta» Ludbreg, gdje su naši mladenci pred matičarem rekli DA i JA (vjenčanje je bilo dvojezično, hrvatski i njemački). Sve je to bilo uobičajeno kao i na svakom vjenčanju, ali uzvanici su ipak bili jednistveni; motori, kacige, koža.. prava atrakcija za svakog promatrača. Nakon svečanog trenutka počelo je druženje pod šatorom mladenaca, uz tortu, zdravicu, ples i rock band kojeg su izmorile najave čestiki za mladence.
Umor je ipak učinio svoje i natjerao nas u šatore, ali ne za dugo vrijeme, jer jutro prepuno iznenađenja je počelo. Probudilo nas je sunce i miris kave, ali odjednom sve se smračilo, a kiša nam je namočila opremu, koja nije bila dovoljno dobro zapakirana.Veselje nije gubilo na snazi jer nakon kiše dolazi sunce. Tako je i bilo već prije podneva jer dan se pokazao prekrasnim i društvo je organiziralo kratku vožnju po Ludbreškom kraju. Vožnja je završila moto partijem u dvorcu Veliki Bukovac, i sve to naravno uz austrijsko – hrvatsku vezu.Hvala članovima MK Monsters koji su puno pomogli u organizaciji ovog bikerskog vjenčanja.
Čestitke mladencima uz najbolje želje u zajedničkom životu, žele članovi MK Veterani!!
Video zapis izradio Zoran Ivić! (Klek)