logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2017 05 01 karlo bjelovar
 
Nakon budnice u Bjelovaru rano ujutro članovi MKVC posjetili su člana Podružnice 1. Središnje Hrvatske MKVC Karla Galira.
Naime već duže vrijeme Karlo je odsutan od aktivnosti MKVC pa je formirana „neovisna“ radna skupina na čelu sa Tomom kako bi utvrdili činjenice oko nedostatka Karlovog angažmana u radu Podružnice 1. Središnje Hrvatske MKVC.
Za to je odabran Praznik rada i to u osam sati prijepodne. Već na dolasku primijetili smo da je Karlo vrlo živahan, ali sa štakama vrlo spor. Kako smo primijetili da je njegov motor angažiran na budnici, zaključili smo da je on duhom bio na budnici, ali tijelom na štakama.
Da zaključimo, radna skupina je donijela zaključak da će se Karlo zbog sportske ozljede koje nastala izvan aktivnosti u MKVC vrlo dugo oporavljati. Ozljede su takve da iziskuju vrlo dug oporavak te stoga predlaže izvršnom odboru Podružnice 1. MKVC preispitivanje vrste članstva u MKVC. O tome, morat će se javiti svom specijalnom zastupniku Tomi.
No kako bilo da bilo, Karlo,  članovi MKVC želimo ti vrlo brz oporavak i povratak kako u sportske aktivnosti tako i u slobodne aktivnosti.

POVEZANI ČLANCI

Croatian English French Italian
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    ZADRUGA 
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo zadruga veterani     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top