logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2017 03 26 rodendan mkvp 6
 
Moto klub Veterani Posavina osnovana je kao 7. podružnica MKVC u ožujku 2011. godine s ciljem okupljanja i druženja bikera kao što su i oni sami. Nedugo zatim, ta „neobavezna“ druženja prerastaju u jednu veliku obitelj, velike projekte i humanitarni rad, dok kilometri članova podružnice na njihovim ljubimcima prelaze i preko 100 000 km godišnje. 
Osim svojih vlastitih projektaka koje provode, članovi podružnice sudjeluju u projektima drugih podružnica MKVC, udruga i raznih organizacija civilnog društva, a sve u skladu s misijom, vizijom i u duhu kršćanske, obiteljske i domoljubne vrijednosti.
 
2017 03 26 rodendan mkvp 2
 
Na tom plemenitom putu koji je isprepleten raznim događanjima i neugodnim situacijama, ništa ih nije spriječilo da ostvare ciljeve i projekte koje su si zacrtali 2011. godine. 
U nizu aktivnosti članova Veterana Posavina, na čelu sa Predragom Mišković-Fred, svake godine ostvare nekoliko zavidnih humanitarnih projekata u Posavini. Među najvećim donacijama možemo izdvojiti "Euro Tour 2016. Charity Transport", projekt koji je pokrenila njemačka humanitarna udruga Biker Brummi-Hilfe i Eurobiker u suradnji sa "Eurobiker Charity Croatia. Naime, riječ je o donaciji 10 šlepera različite medicinske opreme, namještaja, uređaja, aparata i instrumenata. Donacija je bila namijenjena zdravstvenim ustanovama i školama u Orašju. 
 
2017 03 26 rodendan mkvp 1
 
Uz neizostavne humanitarne i edukacijske projekte koji se broje na desetke tijekom godine, članovi MKVP sudjeluju i u projektima vezanih uz Domovinski rat kao što su moto defile „Jaši za braću“ i „Ponos ratnih Veterana“, moto maraton Cesta sjećanja, „Dani otvorenih vrata“, „Đir za Mir“ i dr.    
 
2017 03 26 rodendan mkvp 3
 
Ali kako bi rekli, nije to sve...
Pored svih humanitarnih projekata, moto defilea, moto maratona, ljetnih i zimskih moto partija koji se održavaju u BiH i RH,  uz neizostavne vlastite obiteljske i poslovne obveze, članovi moto kluba Veterani Posavina pridružili su se viziji moto turizma i 2015. godine započeli izgradnju „Moto kampa“ u Orašju, a koji je završen 2016. godine. Moto kamp je zamišljen kao kamp za druženje članova MKVP ali i ostalih bikera koji štuju vrijednosti koje promiču i promoviraju članovi MKVP
Moto kamp je neizostavna destinacija kroz kojeg će članovi MKVP promovirati atraktivne turističke moto rute Posavine, bogatu kulturnu baštinu, povijesno naslijeđe, gastronomsku ponudu bogatih Posavskih specijaliteta te iz „prve“ ruke ispričati gorku i bolnu istinu o stradavanju Hrvatskog naroda Posavine tijekom Domovinskog rata. Zato ih slobodno možemo nazvati vitezovima bosanske Posavine.
 
2017 03 26 rodendan mkvp 4
 
I na kraju, vitezi, prijatelji, članovi obitelji MKVC,  SRETAN ROĐENDAN 7. PODRUŽNICI MKVC. (B.Vrselja)

POVEZANI ČLANCI

Croatian English French Italian
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    ZADRUGA 
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo zadruga veterani     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top