logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2017 02 10 humanitarni turnir u beli za donnu rohacek
 
Tri moto kluba MK Vukovar iz Vukovara i MK Golubica iz Vukovara te MKVC u petak 10.02.2017. godine organizirali su humanitarni turnir u beli za teško oboljelu dvogodišnju djevojčicu Donnu Rohaček iz Cerne.
Donna je rođena 20.10.2014. godine u 25. tjednu trudnoće sa nekoliko dijagnoza. Nakon nekoliko operacija u bolnici se godinu dana borila za život. Nakon godine dana boravka kod kuće u rujnu 2016. godine dijagnosticirali su joj Hepatoblastom ili tumor jetre. Od tada se ona i njeni roditelji nalaze u Zagrebu gdje je ona na liječenju i učestalim kemoterapijama.
Za pomoć maloj Donni do sada su se uključile mnogobrojne udruge kroz razne humanitarne akcije.
Nakon završetka turnira u beli od kotizacije i prodaje pića osigurali smo iznos od 3.810,00 kuna.
Zahvaljujemo se svim prijateljima koji su sudjelovali na turniru, a posebna zahvala domaćinima iz Vukovara MK Vukovar i MK Golubica na angažmanu.

 Humanitarni turnir u beli za Donnu Rohaček - Najava
 
2017 02 10 vukovar
 
Petak, 10. veljače 2017. godine u prostorijama Moto kluba „Vukovar“ u Vukovaru, Borovo Naselje, Vile Velebita bb.
Domaćini: Sportski moto klub „Golubica“ Vukovar, Moto klub „Vukovar“ i Moto klub Veterani - Croatia.
Tri moto kluba iz Vukovara organiziraju humanitarnu akciju - humanitarni turnir u kartanju (beli) za teško oboljelu dvogodišnju djevojčicu Donnu Rohaček iz Cerne. Donna Rohaček je rođena 20.10.2014. godine, u 25. tjednu trudnoće, sa nekoliko dijagnoza i nekoliko operacija u bolnici se godinu dana borila za život. Nakon izlaska iz bolnice godinu dana je bila kući, da bi joj u rujnu 2016. godine dijagnosticirali Hepatoblastom ili tumor jetre i od tada se ona i njeni roditelji nalaze u Zagrebu gdje je ona na liječenju i učestalim kemoterapijama, a liječenje je skupo kao i smještaj roditelja u Zagrebu. Zato, moto klubovi, bajkeri, građani, svi ljudi dobroga srca - pomozimo maloj DONNI ROHAČEK i roditeljima u nevolji!
 
PROGRAM AKCIJE:
Okupljanje - 17,00 sati uz piće dobrodošlice
Prijava - od 17,00 sati
Početak - 18.00 sati
 
Uplata kotizacije po paru 100 kn (50 kn/osoba) na ulazu, pravila igre obuhvaćaju 32 ekipe, a ovisno o eventualnom većem prijavljenom broju ekipa i pravila do 64 ekipe.
Za vrijeme održavanja turnira, na ulazu u prostor biti će postavljen bajkerski humanitarni kotač u koji će svi posjetitelji moći ubaciti svoju simboličnu donaciju kao ulaz. Za sve natjecatelje i posjetitelje koji iskažu svoju humanost osigurana je besplatna hrana - čobanac, za sve natjecatelje osigurane su i zahvalnice.
Cijene pića su simbolične. Tijekom održavanja i kraja turnira, predstavnici sva 3 moto kluba izvršiti će usporedbu troškova i višak prihoda - donaciju, koju će predstavnici moto klubova - domaćina turnira uplatiti na DONNIN račun: IBAN PBZ HR80 234000 931120 73845, te dokaz o uplati odnijeti roditeljima.

POVEZANI ČLANCI

Croatian English French Italian
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    ZADRUGA 
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo zadruga veterani     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top