logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2016 05 10 trijezni vozac podjela letaka osijek
 
Članovi Moto klub Veterani - Croatia, u suradnji s PU Osječko-baranjskom, HAK-om Osijek i Trgovačkom i komercijalnom školom „Davor Milas“ kao partnerima, u nastavku projekta „Trijezni vozač“ dijelili su upozoravajuće letke vezane uz sigurnost prometa na cestama u Ulici kneza Trpimira, kod BP INA-e. 
Riječ je o projektu kojim se željelo preventivno djelovati na vozače motornih vozila i ostalih sudionika u prometu i to na korištenje zaštitnog pojasa, ne korištenje mobitela tijekom vožnje i štetnost alkohola i drugih opijata u prometu. 
Nakon izvršene kontrole od strane djelatnika prometne policije učenici su svakom vozaču predali po jedan primjerak upozoravajučeg letka sa ciljem osvještavanja svih sudionika u prometu, da su oni kao vozači i sudionici u prometu u najvećem broju slučajeva odgovorni za svoju sigurnost, a kao rizični faktor navodimo neprimjenu brzinu, korištenje mobilnog uređaja, vožnju pod utjecajem alkohola te ne korištenje zaštitnog pojasa.
Poslije „provjere“ djelatnika PP i uručenih letaka polaznici auto škola koji su zatečeni u prometu mogli su i isprobati „pijane naočale“ kako bi uvidjeli štetnost alokohola i drugih opijata.
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    ZADRUGA 
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo zadruga veterani     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top