logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

Učlanjenje

Zahvaljujemo što ste se učlanili.
Uskoro će vam se javiti predstavnik Podružnice, radi dalnje suradnje.

Sa štovanjem!
KAKO POSTATI ČLAN MKVC
 
(1) Djelatnosti: čuvati uspomene na Domovinski rat i herojska djela njegovih sudionika te iniciranje i sudjelovanje u njegovom znanstvenom, umjetničkom, vjerskom i spomeničkom iskazivanju; obilježavanje blagdana, spomendana, obljetnica i značajnih nadnevaka za MKVC te organiziranje posjeta područjima iz Domovinskog rata; suradnja s moto klubovima i s drugim srodnim klubovima i udrugama u RH te suradnja i povezivanje s međunarodni organizacijama veterana, moto klubovima i ustanovama drugih država te ustanovama i zakladama drugih zemalja, koje se na bilo koji način skrbe za ratne veterane; promoviranje prirodne i kulturno-povijesne baštine RH u Hrvatskoj i u drugim zemljama kroz moto turizam; izdavačka djelatnost vezano za moto klub; dodjela nagrada za stručan, kvalitetan i pregalački rad; organiziranje kulturnih, humanitarnih i drugih djelatnosti radi pomoći socijalnoj reintegraciji hrvatskih ratnih veterana i unaprjeđenja kvalitete života članstva; suradnja s javnom lokalnom samoupravom i državnim tijelima i drugim ustanovama radi zadovoljavanja potreba, interesa i zaštite članica MKVC na partnerskim osnovama; okupljanje, organiziranje i sudjelovanje na moto susretima, društvenih, kulturnih i rekreacijskih aktivnosti i priredbama radi međusobnog druženja i druženja s članovima drugih moto klubova; zaštita statusa i promicanje interesa i ciljeva članova MKVC; briga o dodjeli priznanja zaslužnim podružnicama i pojedincima; poticati kroz rad kluba razumijevanje i usvajanje etičkih vrijednosti kroz moto svijet; upravljanje objektima kojih je MKVC vlasnik ili korisnik.
(2) MKVC djeluje na području: branitelji i stradalnici, međunarodna suradnja, održivi razvoj,  socijalna djelatnost, 
(3) MKVC djeluje na području RH.
 
Članovi MKVC djeluju po načelima:
- Obitelj za člana MKVC je okosnica tradicionalnog obilježja hrvatskog društva, što znači imati kvalitetan stil života, obiteljske vrijednosti, kvalitetni obiteljski odnos je ispunjavanje najvažnije obaveze prema hrvatskom društvu i prema Domovini.
- Posao za člana MKVC znači osiguranje egzistencije za svoju obitelj i mogućnost sudjelovanja na akcijama MKVC kao član.
- Domoljublje za člana MKVC znači ljubav prema Domovini i vjeri te promoviranje nacionalnog ponosa kroz prirodnu, povijesnu i kulturnu baštinu RH.
- Vjernost MKVC za člana MKVC znači osobni stavovi i interesi ne mogu biti iznad interesa MKVC. Mi živimo za klub, ne od kluba.
 
 
P R I S T U P N I C A:
 
{uniform form=1/}
 

 
10. godina djelovanja MKVC (2007. - 2017.) - Video
 
10. godina djelovanja MKVC (2007. - 2017.) - Foto
 
Članovi Moto kluba Veterani - Croatia (2017.)
 

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top