logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

 logo krajevima nasih predaka


Ideja:
Ideja o moto maratonu “Krajevima naših predaka” proizlazi iz činjenice da od osnutka MKVC promoviramo prirodnu i kulturno-povijesnu baštinu Hrvatske kroz naša putovanja i druženja. Naša vizija je postati jedinstveni, najbolji, maštovitiji sa prikladnim smještajem i ponudom na moto sceni te se stalno tehnološki i kadrovski usavršavati radi što uspješnijeg nastupa na zahtjevnom turističkom tržištu u Hrvatskoj i EU. Naša misija je ostati vjeran u uspjeh i ideji zajedništva (bikerskog života) u izradi inovativnog pothvata izgradnje moto kampa od smještaja i ponude u moto kampu te raznolikosti moto tura za bikere ljubitelje aktivnog odmora u Hrvatskoj.
Ideju je predložio Ratko Dragović - Klek.


Cilj:
Cilj ovog projekta je veterane-bikere članove MKVC zainteresirati i usmjeriti ih da tijekom vožnje po Hrvatskoj promoviraju svoj kraj isticanjem prirodnu i kulturno-povijesnu baštinu RH kroz moto svijet. Time članovi MKVC izravno doprinose jačanju hrvatskih turističkih kapaciteta kroz moto turizama, a sebe stavljaju u poziciju korisnog člana braniteljske i društvene zajednice. (Klek)


Vrijeme:
srpanj


Mjesto:

Republika Hrvatska i Bosna i Hercegovina

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top