logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2014 05 19 taxi

Katastrofalne i nezapamćene poplave koje su ovaj vikend pogodile hrvatske, bosanskohercegovačke i srpske gradove, sela, mjesta i polja uz rijeku Savu i Unu mobilizirale su sve raspoložive snage, vojne i civilne, za pomoć unesrećenim i ugroženim obiteljima i objektima.
I članovi MKVC uključili su se u aktivnosti na terenu i pomoć stradalom stanovništvu. Danonoćno grade nasipe, evakuiraju i smještaju stanovništvo, prikupljaju i dopremaju humanitarnu pomoć, doslovno spašavaju gole živote. Miki, predsjednik Podružnice 5. - Istočna Hrvatska, stavio je na raspolaganje svoje taksi vozilo za prijevoz ljudi i opreme te vozača, duž savskog nasipa u Slavonskom Brodu, a ovakvih primjera velikog humanog bajkerskog srca ima još.
Članovi MKVC iz Klagenfurta voze prema Posavini hranu, vodu i druge potrepštine.
Projekt "Jaši za braću", koji se povodom Dana branitelja grada Zagreba trebao održati u subotu 24.5., otkazan je i sva predviđena sredstva bit će preusmjerena u Slavoniju i Posavinu. Osim toga, članovi MKVC će se prema potrebi i svojim mogućnostima organizirati i uputiti na teren i nakon prolaska vodenog vala kako bi pomogli nadležnim službama, lokalnom stanovništvu i svojim članovima u čišćenju i sanaciji kuća, prometnica i ostalih objekata.

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top