logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2014 02 01 mk okit vodice 139

Dana 01.02.2014. članovi Podružnice 1. - Središnja Hrvatska u jutarnjim satima uputili su se po lošem vremenu na winter party kod MK Okit iz Vodica. Putujući preko Banovine zaustavili su se na grobu mladog Hrvata ubijenog od srpske ruke u Gvozdu gdje smo zapalili svijeću i kratko se pomolili.
U popodnevnim satima stižemo kod našeg člana Geze koji nas je ugostio i počastio ručkom. Pošto u dobrom društvu vrijeme brzo prolazi morali smo nastaviti put Vodica.
Nakon što smo se smjestili kod predsjednika MK Okit Bumbe pridružili smo se ostalim gostima na partiju gdje se ostalo do dugo u noć.
U nedjelju je uslijedio povratak po cesti koja je na nekim mjestima više ličila na bob stazu, ali nas to nije omelo jer je winter kod Okita već tradicionalno poznat po lošim uvjetima za vožnju. Ovdje bi se zahvalili Gezi, Bumbi i MK Okit na gostoprimstvu.
Na moto susretu su prisustvovali i članovi Podružnice 4. - Južna Hrvatska.

[widgetkit id=73]

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top