logo portal banner

AKTIVNOSTI

SOS Dječje selo Lekenik - Obljetnica `13.

2013 10 18 lekenik
Završna svečanost proslave 20. rođendana SOS Dječjeg sela Lekenik održala se u petak 18.10.2013. godine u samom selu.
Prigodni program u društvenoj dvorani obilovao je kulturno-zabavnim točkama, a veliko finale proslave priredili su bajkeri Moto kluba Veterani - Croatia (MKVC) i njihovi prijatelji na kraju priredbe nenajavljenim dolaskom te glasnim turiranjem u znak pozdrava djeci i djelatnicima sela. Planirano iznenađenje u potpunosti je uspjelo. Vidno uzbuđena i ozarena djeca uživala su u obilaženju i sjedanju na motore, a tek paljenje i isprobavanje opreme i na kraju vožnja na motorima bilo je za njih neopisivo veselje.
 

Kao pravi domaćini, djeca su potom ugostila svoje nove prijatelje bajkere, a ovo lijepo i ugodno druženje sa osamdesetak djevojčica i dječaka iz SOS Dječjeg sela Lekenik oplemenilo je naša srca. Zato im velika hvala.

 
 (www.motovizija.wordpress.com; autor KLESOO KAWASAKI - MOTOVIZIJA)
Zahvaljujemo i našim prijateljima iz LEMC Blue Knights II, MK Usamljeni jahaći - Čazma i prijatelju MKVC Dejanu Opetu višegodišnjem nacionalnom prvaku supermoto prvenstva i njegovom ocu Damiru i drugima koji su zajedno sa nama uveličali ovaj svečani događaj proslave rođendana velike i sretne obitelji koja čini SOS Dječje selo Lekenik.
 
 
Iz medija:

2013.10.08. - 20. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik

 
U sklopu proslave 20. rođendana SOS Dječjeg sela Lekenik održana je u utorak 08. listopada na igralištu NK Lekenik utakmica između ekipa Humane zvijezde Hrvatske i Prijatelji SOS Dječjeg sela Lekenik.
Za udrugu Humane zvijezde Hrvatske, koja djeluje već 10 godina, igrali su Silvio Marić, Tomislav Rukavina, Branko Strupar, Kruno Jurčić, Damir Škaro, glumac Slaven Knezović, predsjednik HOO Zlatko Mateša i drugi, a u dresu Prijatelja nastupili su između ostalih kapetan Vatrenih Zvonimir Boban, glumci Goran Grgić i Mile Biljanović, prof. Dubravko Klarić, izaslanik predsjendika RH Branko Tušek te član MKVC Kult II.
Ovaj humanitarni spektakl za djecu SOS Dječjeg sela Lekenik završio je rezultatom 3:3, a prikupljeno je oko deset tisuća kuna.
  

2013.10.01. - Poziv za 20. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik

MKVC je pozvan na 20. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik.
Prigodan program proslave održat će se 18.10.2013. godine u 11 sati u Društvenom centru.
Naše okupljanje na motorima bit će u pizzeriji "Napoli" uz glavnu cestu nasuprot SOS Dječjeg sela u Lekeniku.
Oko 11.45 sati krećemo prema malom parkiralištu ispred Upravne zgrade Dječjeg sela (kao i prošle godine).
Ovdje ćemo se pola sata družiti sa djecom, a potom nas očekuje ručak sa domaćinima.