logo portal banner

AKTIVNOSTI

Veterani-bikeri i Vatreni zajedno u Kući sv. Tereze od Malog Isusa - Zagreb `13

2013 06 04 vrhovec dina 181

U Kući sv. Tereze od Malog Isusa za nezbrinutu djecu na zagrebačkom Vrhovcu danas je bilo nesvakidašnje veselo i uzbudljivo. Djeci su u posjet stigli brojni gosti, a najviše oduševljenja i osmjeha izmamili su im veterani-bikeri i hrvatski nogometni reprezentativci Srna, Dudu, Čorluka, Vukojević i izbornik Štimac.
Nogometaši su u jeku priprema za kvalifikacijsku utakmicu sa Škotskom za SP 2014.g. odvojili vrijeme za srdačan susret sa štićenicima ovog karmelićanskog doma. Njima su se, na poziv udruge BK Velebit, pridružili i veterani-bikeri iz Moto kluba Veterani - Croatia zajedno sa svojim prijateljima iz kluba LE MC Blue Knights Croatia II.

Mališani, na početku pomalo i zbunjeni, brzo su se odvažili sjesti na motore, a potom i nadglasavati se davanjem gasa do daske. Kad su im se u tome još pridružili i njihovi nogometni idoli radost i sreća oslikavali su se na svakom licu.
Uz slikanje za trajnu uspomenu i druženje sa Vatrenima i veteranima-bikerima, djeca su provela jedno nezaboravno prijepodne koje će zasigurno još dugo pamtiti.

[widgetkit id=7]


Iz medija: