logo portal banner

AKTIVNOSTI

Humanitarna akcija za dječji dom Vladimir Nazor - Karlovac `09.

 2009 12 19 mkv zagreb humanitarna akcija karlovac bruno (9)
Povodom Božićnih i Novogodišnjih blagdana, članovi ZMKVC, posjetili su dječji dom Vladimir Nazor u Karlovcu, te tom prilikom darivali štićenike doma.
Unatrag dva mjeseca članovi ZMKVC, prikupljali su dječju odjeću, obuću, igračke i slatkiše, koje smo odlučili donirati djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi u dječjem domu Vladimir Nazor u Karlovcu. Dom trenutno skrbi za 70-ero štićenika.

U dogovoru s ravnateljicom doma, gospođom Knežević, dana 19.12.2009. godine, praćeni snježnom mećavom na putu, po neočišćenim cestama, sretno smo stigli u posjet domu s prepunim kombijem donacija. Mališane je najviše razveselio član ZMKVC, koji je tom prilikom utjelovio Djeda Božićnjaka i djeci podijelio prigodne slatke pakete.

MK Veterani - Zagreb ovom prilikom zahvaljuje svim članovima i klubovima koji su podržali ovu akciju, te sudjelovali u istoj i svojim doprinosom pomogli štićenicima doma. Bilo je prekrasno vidjeti osmijeh na licima djece, a to je nama najveća nagrada koju smo mogli dobiti za ovu skromnu gestu i posjetu Domu.
Posebno se zahvaljujemo i našim sponzorima, Zvečevu d.o.o. i Puljanki d.d. koji su nam donirali slatkiše, kako bi se svako dijete u domu zasladilo u ovo doba godine.
Od srca hvala!
{imageshow sl=147 sc=1 /}
World tražilica