logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

 
 
2013. 2015. 2016. 2017.
2018. 2019. 2020. 2021 godisnjak mkvc naslovnica
 
Nakon izrade Monografije MKVC za vremensko razdoblje djelovanja od ustrojavanja 23.08.2007. do 31.12.2012. godine, pred vama su Godišnjaci MKVC. Godišnjak je zamišljen kao službeno glasilo MKVC koje će izlazitigodišnje i objavljivat će se na službenim web stranicama MKVC www.mk-veterani.hr od 2013. godine na dalje.
Potreba za izradom Godišnjaka MKVC nametnula se sama po sebi. Do sada smo na web stranici MKVC i društvenim mrežama (Facebook) bilježili uglavnom događanja koja smo sami organizirali ili na kojima smo bili prisutni u velikoj većini. To se prije svega odnosi na nekoliko naših već tradicionalnih nacionalnih projekata, na kojima obavezno sudjeluju svi članovi MKVC, kao i na samostalne projekte podružnica MKVC. No, naši članovi prisustvuju i brojnim drugim aktivnostima koje organiziraju druge braniteljske udruge i ostale udruge civilnog društva što je također potrebno trajno evidentirati radi informiranja ostalih članova MKVC, ali i radi sagledavanja širine naših interesa i našeg djelovanja. Pogotovo se ta potreba praćenja svih aktivnosti po podružnicama nameće uslijed rasta MKVC na nacionalnoj razini, širenja izvan granica RH, povezivanja sa inozemnim moto klubovima te ulaska u Svjetsku veteransku federaciju.
Kako bi Godišnjak MKVC bio što kvalitetniji i sveobuhvatniji neophodno je da svaka podružnica odredi svog urednika, koji bi pratio njezine aktivnosti, pripremao tekstove, fotografije i video zapise. Urednici iz podružnica bili bi u sastavu uredništva Godišnjaka MKVC. Osim urednika, a uz suglasnost uredništva, u izradi Godišnjaka MKVC sa svojim člancima i fotografijama mogu sudjelovati i ostali članovi MKVC te drugi bikeri i branitelji. Stoga vas sve pozivam da se aktivno uključite u kreiranje Godišnjaka MKVC. Rado ćemo objaviti i vaše radove i upoznati se s vašim aktivnostima.
Ovi Godišnjaci su još jedan kvalitativan pomak u nastojanjima da MKVC učinimo još boljim, ozbiljnijim, organiziranijim i efikasnijim braniteljskim moto klubom.
 
 

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top