logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

logo podrucje 1 sredisnje hrvatske
 

VIZIJA DJELOVANJA
 
logo mkvcMoto klub Veterani prvenstveno je orijentiran ka promicanju vrijednosti Domovinskog rata i istini o Hrvatskom narodu kroz povijest. Klub djeluje sukladno zakonskim odredbama, kao i odredbama donesenim Statutom MKVC i Pravilnikom o djelovanju MKVC. Članove kluba čine motoristi - veterani Domovinskog rata, sadašnji i bivši pripadnici Hrvatskih oružanih snaga, kao i drugi motoristi koji podržavaju vrijednosti Domovinskog rata, te su spremni u duhu zajedništva slijediti ciljeve i djelatnosti kluba. 
Djelovanje MK Veterani na području je Grada Zagreba, Zagrebačke, Karlovačke, Bijelovasko-bilogorske i Sisačko-moslavačke županije. Želja nam je primati mlade članove iz moto-svijeta, ukazivati im na dobre i loše strane u prometu - ali i u širem društvu - i usmjeravati ih na sportsko i humanitarno djelovanje prema njihovim mogućnostima i potrebama. Želimo da se Podružnica održi i pomlađuje i da na takav način doprinosimo tomu da se ime Hrvatskih ratnih VETERANA nikada ne zaboravi.
Uz sportsko djelovanje i druženje s članovima ostalih moto klubova te suradnju s njima, želimo napomenuti da su promicanje nacionalnih vrijednosti, društveno koristan i humanitaran rad na prvom mjestu.
Za vrijeme, a i prije rata vizija svakog Hrvata bila je da imamo svoju državu, što smo i ostvarili. Sada kad imamo svoju državu koju smo sami stvorili - što znamo da nije bilo lako - pojavila se ideja o osnivanju moto kluba branitelja. Već dugo u  nama je tinjala ideja o osnivanju takvog moto kluba i na našu radost, a usuđujemo se reći i velike većine motorista branitelja širom Lijepe naše, 23.08.2007. godine - to se i ostvarilo.
MKVC nije samo klub njegovih članova nego je klub svih branitelja - motorista koji su dali doprinos tomu da danas veliki broj Veterana s "bojama" na leđima podsjeća na nedavnu povijest i zajednički doprinosi napretku Lijepe naše.
1. Podružnica - Središnja Hrvatska MKVC djeluje na području Grada Zagreba, Zagrebačke, Karlovačke, Sisačko-moslavačke i Bjelovarsko - bilogorske županije.
1. Podružnica - Središnja Hrvatska MKVC ustrojena je 13.09.2007. godine.

SJEDIŠTE PODRUŽNICE

Moto klub:
Predsjednik:
Adresa:
E-mail:
 
1. Podružnica - Središnja Hrvatska
Vjeran Pokos, mob: 0989056118
Zagrebačka 2, 10360 Sesvete (Zagreb), RH
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
    Obavezno okupljanje članova je svake 1. subote u mjesecu, a ostalo po potrebi.

KONTAKT PODACI PODRUŽNICA

(Središnja Hrvatska)
(Sjeverna Hrvatska)
(Zapadna Hrvatska)
(Južna Hrvatska)
(Istočna Hrvatska)
(Hercegovina)
(Posavina)
   

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top