logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2012 05 29 kosovo morena 111 


Ideja:

Na 27. Generalnoj skupštini Svjetske veteranske federacije (The World Veterans Federation) koja se održala u Jordanu od 18. – 22.11.2012. godine, MKVC službeno je trebao biti primljen u WVF. Ali zbog nespremnosti hrvatskih predstavnika odlučeno je da će formalnost prijema MKVC odraditi Izvršni odbor WVF na svojoj prvoj slijedećoj sjednici. Poradi toga na 146. sjednici Izvršnog odbora WVF koja se održala 09.02.2013. godine u Parizu (Francuska) kojom je predsjedao predsjednik WVF Mr Hamid Ibrahim (Malaysia), nakon nešto manje od dvije godine procesa, MKVC primljen je u punopravno članstvo WVF kao deveta udruga iz Hrvatske i kao prvi moto klub koji okuplja veterane-bikere. Ovim smo preuzeli sva prava, ali i  obveze koje članstvo u tako velikoj međunarodnoj organizaciji donosi te se stoga moramo i dalje odnositi krajnje ozbiljno i s punom odgovornošću promicati vrijednosti Domovinskog rata i u Svijetu. WVF je međunarodna neprofitna, neovisna, nevladina i nepolitička organizacija koja čini 178 veteranskih udruga iz 98 zemalja, a predstavljaju preko 25-30 milijuna veterana širom svijeta. 


Cilj:

Cilj udruživanja MKVC u WVF je povezivanje sa veteranima–bikerima članovima udruga koje su članovi WVF u integraciji veterana, razumijevanje i usvajanje etičkih vrijednosti kroz motociklistički sport, poticati prijateljske odnose među narodima te promoviranju prirodne, kulturne i povijesne baštine RH.


Vrijeme:
Tijekom cijele godine.


Mjesto:
Izvan Republike Hrvatske

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top