logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2012 05 12 strateski plan mkvc za 2012 2016MKVC je u vremenu od 2012. - 2016. godine djelovao po prvom Strateškom planu MKVC za 2012 - 2016 u kojem je definirao okruženje, organizacijsku strukturu, viziju, misiju, planove, ciljeve i troškovnik. Ovaj Strateški plan MKVC je nastavak prijašnjeg plana samo u novom vremenu sa novim izazovima.

U prošlom vremenu u Strateškom planu MKVC bilo je navedeno da nam je glavna zadaća bila organizacijski i kadrovski se ustabiliti te se pozicionirati kao moto udruga u civilnom društvu na području Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, odnosno tamo gdje nam žive članovi MKVC.

U slijedećem mandatu Strateški plan MKVC gdje je Moto klub Veterani - Croatia kao dragovoljna, nevladina, nestranačka organizacija, koji okuplja hrvatske branitelje, sudionike Domovinskog rata iz Hrvatske i koji žive u BiH i dijaspori, koji je radi zaštite i promicanja zajedničkih motociklističkih i braniteljskih interesa i ciljeva glavna zadaća održivost MKVC te kadrovsko i organizacijsko jačanje odnosno pozicioniranje Podružnica MKVC na lokalnoj razini.
Rezultat izrade strateškog plana trebalo bi biti jasno razumijevanje vizije i misije te vrijednosti MKVC od strane članova, tijela MKVC, donatora, partnerskih organizacija i svih korisnika djelatnosti koju obavljaju članovi MKVC. To je osnova za povećanje osobne predanosti članova MKVC u ostvarenju ciljeva i programa.
MKVC djeluje prema statutu u kojem su definirani svi odnosi o načinu rada i funkcioniranje kluba.

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top