logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

KAKO POSTATI ČLAN MKVC
 
(1) Djelatnosti: čuvati uspomene na Domovinski rat i herojska djela njegovih sudionika te iniciranje i sudjelovanje u njegovom znanstvenom, umjetničkom, vjerskom i spomeničkom iskazivanju; obilježavanje blagdana, spomendana, obljetnica i značajnih nadnevaka za MKVC te organiziranje posjeta područjima iz Domovinskog rata; suradnja s moto klubovima i s drugim srodnim klubovima i udrugama u RH te suradnja i povezivanje s međunarodni organizacijama veterana, moto klubovima i ustanovama drugih država te ustanovama i zakladama drugih zemalja, koje se na bilo koji način skrbe za ratne veterane; promoviranje prirodne i kulturno-povijesne baštine RH u Hrvatskoj i u drugim zemljama kroz moto turizam; izdavačka djelatnost vezano za moto klub; dodjela nagrada za stručan, kvalitetan i pregalački rad; organiziranje kulturnih, humanitarnih i drugih djelatnosti radi pomoći socijalnoj reintegraciji hrvatskih ratnih veterana i unaprjeđenja kvalitete života članstva; suradnja s javnom lokalnom samoupravom i državnim tijelima i drugim ustanovama radi zadovoljavanja potreba, interesa i zaštite članica MKVC na partnerskim osnovama; okupljanje, organiziranje i sudjelovanje na moto susretima, društvenih, kulturnih i rekreacijskih aktivnosti i priredbama radi međusobnog druženja i druženja s članovima drugih moto klubova; zaštita statusa i promicanje interesa i ciljeva članova MKVC; briga o dodjeli priznanja zaslužnim podružnicama i pojedincima; poticati kroz rad kluba razumijevanje i usvajanje etičkih vrijednosti kroz moto svijet; upravljanje objektima kojih je MKVC vlasnik ili korisnik.
(2) MKVC (skupine): branitelji i stradalnici, međunarodna suradnja, održivi razvoj,  socijalna djelatnost, 
(3) MKVC djeluje na području RH.
 
Članovi MKVC djeluju po načelima:
- Obitelj za člana MKVC je okosnica tradicionalnog obilježja hrvatskog društva, što znači imati kvalitetan stil života, obiteljske vrijednosti, kvalitetni obiteljski odnos je ispunjavanje najvažnije obaveze prema hrvatskom društvu i prema Domovini.
- Posao za člana MKVC znači osiguranje egzistencije za svoju obitelj i mogućnost sudjelovanja na akcijama MKVC kao član.
- Domoljublje za člana MKVC znači ljubav prema Domovini i vjeri te promoviranje nacionalnog ponosa kroz prirodnu, povijesnu i kulturnu baštinu RH.
- Vjernost MKVC za člana MKVC znači osobni stavovi i interesi ne mogu biti iznad interesa MKVC. Mi živimo za klub, ne od kluba.
 
 
P R I S T U P N I C A:
 

* E-pristupnica MKVC na web portalu MKVC (www.mk-veterani.hr) važeća je kao i fizička pristupnica sukladno Statutu MKVC-a.

* Pristupanjem MKVC prihvaćam da se moje ime i fotografije mogu objavljivati u promidžbene svrhe MKVC putem foto i video galerije na službenom portalu MKVC i na društvenim mrežama sukladno odredbama GDPR uredbom za zaštitu osobnih podataka (General data protection regulation).

* Članovi MKVC dužni su na svoje mobilne uređaje (Anroid, iOS i Windows uređajima) instalirati aplikaciju za komunikaciju Telegram. Na toj aplikaciji članovi MKVC usklađuju aktivnosti u MKVC.

 

 
10. godina djelovanja MKVC (2007. - 2017.) - Video
 
10. godina djelovanja MKVC (2007. - 2017.) - Foto
 
Članovi Moto kluba Veterani - Croatia (2017.)
 

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
   
 
 MHB RH
      HTZ
      MKVC
logo wvf       logo ministarstvo branitelja       logo htz       logo mkvc
Go to top