logo portal banner

AKTIVNOSTI

Moto susret MK Posavac - Orašje `12.

2012 04 27 orasje viky 105
 
Dolaskom u Orašje u petak 27.04.2012. godine veterana iz svih krajeva RH i BiH na ranč kod predsjednika MK Veterani - Posavina Freda, započelo je dvodnevno druženje uz dobra jela, pića i zabave.
U petak je Fred sa svojim članovima pripremio doček veterana na svom ranču gdje smo ostali do kasno na večer. Kada smo se svi okupili koji su planirali taj dan stići u Orašje uputili smo se u kamp gdje se tradicionalno odvija moto party. Na partiyu smo ostali do rano ujutro.
Sutradan u subotu na poziv člana MK Posavac Pigija svratili smo na roštilj.
 A nakon tog roštilja na neformalno obljetnicu trideset godina braka Darka i Ruže. Darko je član MC Vukovi iz Livna tako da se već tradicionalno u Orašju kod Darka i na partyu okupio veliki broj njihovih članova na čelu sa predsjednikom Lijom i dopredsjednikom Brajom.
Nakon toga svratili smo kod Zdenke na dobre kolače i na brdo kave, jer noć je duga.
Potom smo otišli u kamp. Do tada u kampu su se okupili još neki naši članovi koji su tijekom dana stigli iz Rijeke. Tada se druženje moglo nastaviti do jutra.
Sutradan u nedjelju oko podneva krenuli smo svaki svojim putem.
Veće skupina je još svratila kod našeg člana u Okučane i našeg novog prijatelja Siniše iz Starog Grabovca kod Novske na ručak i kod Gaše.
 
World tražilica