logo portal banner

AKTIVNOSTI

Pečenkijada na Poloju `11. (No.3)

2011 10 22 slavonski brod ziza

Dana 22.10.2011.god (subota) MK "Brod" u sklopu proslave završetka moto-sezone organizirao je tradicionalnu PEČENKIJADU. Takmičenje se održalo na ŠRC "POLOJ" pored klubske kućice gdje se inače održava i moto-susret svake godine u svibnju mjesecu.
Članovi MK Veterani - Zagreb, rodom iz Slavonskog Broda Nenad Cvitković - Cvita i Krunoslav Blatančić - Bili su se prijavili na natjecanje i zastupali MK Veterani - Zagreb.
Organizatorima iz MK Veterani - Zagreb u pomoć prisločili su članovi iz istoimenog kluba zatim članovi MK Veterani - Posavina, Mk Veterani - Petrnjia i MK Veterani - Metković u raznim degustacijama.
Bit pečenkijadi je bit druženje i to se postiglo.
MK Veterani su i u ovoj akciji steklu puno novih prijatelja i poznanika.

{imageshow sl=26 sc=1 /}


2011.10.22. - MK "Brod" organizira tradicionaln PEČENKIJADU

logo_mk_brod_slavonski_brodDana 22.10.2011.god (subota) MK "Brod" u sklopu proslave završetka moto-sezone organizira sada već tradicionalnu PEČENKIJADU.
Takmičenje će se održavati na ŠRC "POLOJ" pored klubske kućice gdje se inače održava i moto-susret svake godine u svibnju mjesecu.
MK Veterani - Zagreb su se na poziv Beše, člana MK "Brod", preko svojih članova iz Slavonskog Broda, prijavio na ovu akciju.
Ostali MK Veterani mogu dati po jednog svog stručnjaka za ispomoć ekipi iz Slavonskog Broda koji će biti nositelji ove akcije.
 Kontakt osoba za članove ZMKVC je: Nenad Cvitković - Cvita, mob: 098293851



PRAVILA TAKMIČENJA

- Moto klub osigurava svima potrebna drva, kruh, rakiju, tamburaše, rock band, tanjure, pribor za jelo, alu tacne za slaganje mesa, salvete i dr. sitne potrepštine, kao i šator za zajedničko druženje i konzumaciju jela i napitaka nakon ocjenjivanja, osigurava najmanje tri nagrade i pehara za nagrađivanje najboljih natjecatelja, nadalje osigurava tamburašku glazbu od 12 sati do kraja manifestacije i druge potrebne organizacijske zahtjeve,
- Svaka ekipa sama osigurava pečenke, ražanj, opremu za pečenje kao što je lim i držači ražnja ili elektromotor ako to imaju, stolove i stolice i rezačice za meso. Komisija odlučuje većinom glasova na osnovi svih prebrojanih bodova,
- Komisija pečenke ocjenjuje po tri kriterija ocjenama od 1 do 5 za najbolje, ona ekipa koja sakupi najveći broj bodova zbrojeno je pobjednik, za slučaj istog broja bodova više vrijedi bod za ukus od ostalih, a za slučaj da su i tada izjednačeni dijele mjesto na tablici.
- Ove godine pečenkijadu osigurava security Buzov.
- Razne prerade kao iskoštavanje i slično može biti ocjenjeno samo ako ima takvih više pa se može dati usporedba.
- Nakon ocjenjivanja pečenki sve se ekipe pridružuju zajedničkom druženju, konzumaciji sa drugima i pristiglim gostima na mjestu kojeg uredi organizator.
- Obavezna potvrda od veterinara.
- Kraj programa cca 19.00 sati.
Prijave na 0922867941 Matija Lipec

World tražilica