logo portal banner

Nikola Kaminski - Mika (22.05.1966. - 22.04.2011.)

2011 04 22 kaminski nikola mika
Nikola Kaminski, poznatiji kao Mika, bio je neizostavni dio Specijalnih postrojbi Policije MUP-a tijekom Domovinskog rata. Njegova hrabrost i odanost službi ostavili su trajni pečat, a nakon završetka vojničke karijere, Mika se pridružio Moto klubu Veterani - Croatia u Zaboku.
Mika je brzo postao ključna figura u našoj organizaciji, pokazavši veliki interes za aktivnosti u Zaboku, posebice prilikom blagoslova motora i motorista u Bedekovčini. Bio je izuzetno predan i aktivan u svim klupskim projektima, uvijek spremno priskačući u pomoć.
Unatoč tome što je MK Veterani - Zabok pokrenuo postupak izlaska iz Zajednice Moto klubova Veterani - Croatia, Mika je ostao vjeran ideji održavanja zajedništva. Bio je uvjeren da će MK Veterani - Zabok i dalje biti ključan dio MKVC-a. Nažalost, iznenadna smrt ga je spriječila da se bori za tu ideju.
Mika je ostavio snažan dojam kao radnik, skroman član kluba kojeg su svi izuzetno cijenili. Bio je ponosan na svoje sudjelovanje u MKVC, uvijek spremno pridonoseći atmosferi zajedništva i podrške.
Njegova iznenadna smrt ostavlja prazninu u našem klubu. U ovim teškim trenucima, izražavamo iskrenu sućut Mikinoj obitelji, prijateljima i suborcima. No, naša obaveza je da ga ne zaboravimo, da čuvamo uspomenu na Miku - hrabrog vojnika, odanog člana kluba i prijatelja na kojeg se uvijek moglo računati. Mika će živjeti u našim sjećanjima i srcima kao simbol predanosti i zajedništva.
Počivaj u miru, dragi Mika.
 
"Za sve one koji su na putu pali, za one koji su za nas život dali"

Rođen: 22.05.1966. godine
Domovinski rat: Bio je pripadnik Specijalnih postrojbi Policije MUP-a.
Učlanjen u MKVC: 10.10.2008. godine u MK Veterani - Zabok.
Preminuo: 22.04.2011. godine u 42. godini života
Mjesto ukopa: Gradsko groblje Zabok
 
World tražilica