logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2011 04 29 orasje
 
Nakon sudjelovanja na 20. obljetnici 4. gardijske brigade i 1. Obljetnice MK 4. GARDIJSKA - Split u Splitu članovi ZMKVC: Klek, Viky, Dačo, Zlaja, Zmayski, Vele, Dado, Suzy, Tajki, Ivana, Rale i Vjeko uputili su se iz Splita na 21. Moto susret u organizaciji MK Posavac u Orašje.
Nakon toplog i poluoblačnog vremena u Splitu uputili smo se najprije u Livnu. Već na samoj granici primijetili smo da ćemo se kroz BiH morati dobro spremiti za kišu.
Prvo stajanje bilo je u Livnu kod MC Vukovi.
Nakon odmora spremili smo se i krenuli prema Kupresu gdje smo morali malo stati jer su pojedinci u kolonu, a u stari svi lagani umor od prijašnjeg dana. Nakon odmora krenuli smo kroz prijevoj na Kupersu gdje smo na cesti i po vrhovima primijetili krupnih kuglica leda (grad ili tuča).
Slijedeće stajanje bilo je u Vitezu da bi u predvečer stigli u Mahalu kod Zlajinih roditelja gdje smo se svi smjestili ovih dva dana.
Nakon raspremanja otišli smo u kamp gdje se organizira moto susret i tamo sa našim članovima MKV - Posavina nastavili druženje do kasno ujutro. I tako dva dan.
Ovom prilikom zahvalio bih Zlaji i njegovima što su brinuli dva dana o nama. Isto tako Darku iz MC Livno koji nam je spremio dobar odojak u svom domu i druženje sa članovima MC Livno.
Posebno bi se zahvalio i članovima MK Posavac na poštovanju koje su iskazali prema članovima ZMKVC te isto tako članovima MKV - Posavina.
 

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top