logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

 
2010 10 16 farkasic(103) 
 
Od 16.10.2010 do18.10.2010. se obilježava Dan hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije. I ovog puta 16.10.2010 u protokolu su ZMKVC.

Polazak je 16.10.2010. godine u 9.00 sati iz Siska iz ulice Stjepana i Antuna Radića 36 tzv. druga ulica smjerom - Novo Pračno - Donje Komarevo (spomen obilježje) - Sunja (željeznički koldvor kod spomen ploča poginulim „Gromovima“, zatim ulica Sokolska) - Novoselci(spomen ploča za poginule pripadnike 17. dp) - Slovinci (spomen obilježje podignuto na obitelj Mikulčić) - Dubica (Dubica spomen obilježje na Dan pobjedepoginule gromove u akciji „Una“) - Baćin (spomen obilježje izgrađeno na spomen 56 ubijenih hrvata u DR - druga po veličini masovna grobnica u Hrvatskoj) - Hrvatska Kostajnica (centralno spomen obilježje) - Čukur (spomen obilježje poginulom Hrvatskom snimatelju Gordanu Ledereru) - Kostrići (spomen obilježje za poginule u 2 svjet. i domovinskom ratu) - Farkašić gdje je srbočetnička vojska posustala zaustavljena i nikad dalje nije napredovala. Plan puta na linku ...., sveukupno 142 kilometara.
U Farkašićuse priključujemo ostalim sudionicima obilježavanja Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije.
Na polasku su osigurani sendviči u Hrvatskoj Dubici je pauza i okrjepa 20 min, a u Farkašiću je ručak.
Predsjednici MK Veterani javite organizatoru broj svojih učesnika isto tako poželjno je da se uključe i drugi moto klubovi i najavite svoj dolazak kako bi se organizator mogao što bolje pripremiti.
U slučaju kišovitog i jako hladnog vremena moto maraton se odgađa.
Pozivamo ostale motoriste i bikere pogotovo sa toga prostora da nam se pridruže na ovom moto maratonu. (Klek)

 
 

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top