logo portal banner

AKTIVNOSTI

Posveta motora `24. - Ćilipi

 
 
 
Danas su se bikeri s šireg dubrovačkog područja okupili u Čilipima ispred klupskih prostorija konavoskog MK kluba Dvije rote kako bi obilježili tradicionalni blagoslov motora. Ovaj događaj, koji je već postao simbol zajedništva među ljubiteljima vožnje na dva kotača, okupio je entuzijaste iz cijele Dubrovačko-neretvanske županije.
Blagoslov motora predvodio je don Josip Barišić, župnik župe Svetog Nikole iz Čilipa. U svojoj poruci, don Josip naglasio je važnost sigurnosti u vožnji te je izrazio podršku svim sudionicima događanja. Blagoslov je bio prilika za zajedničku molitvu za sigurnu vožnju i zaštitu na cesti.
Nakon blagoslova, uslijedio je revijalni dio događanja koji je obuhvatio besplatan roštilj i glazbeni program s tri benda. Bend B, mlade snage Rock Palace Banda te Krigle's Clear Beer Revival svojim su nastupima dodatno oplemenili atmosferu i pružili nezaboravno iskustvo svim posjetiteljima.
Ovim događajem također se prikupljaju prilozi za člana MK kluba Dvije rote koji je nedavno pretrpio nezgodu u obliku požara u svom domu. Solidarnost i podrška zajednice iznimno su važni u takvim situacijama, a bikeri su pokazali svoju velikodušnost i suosjećajnost prikupljajući sredstva za pomoć svom kolegi u nevolji.
 
2024 04 07 cilipi 105
 
Ovaj događaj nije samo prilika za druženje i zabavu, već i za pokazivanje solidarnosti i brige za članove zajednice. MK klub Dvije rote i dalje će nastaviti s organizacijom ovakvih događanja s ciljem jačanja veza među članovima i podrške u teškim trenucima.
Uz radostan duh i zajedničku pobožnost, s ponosom ističemo da su se članovi 4. Podružnice - Južna Hrvatska i 8. Podružnice - Središnja Bosna (BiH) MKVC pridružili blagoslovu i druženju. Njihova prisutnost dodala je poseban sjaj ovom događaju.
Ova spojena inicijativa, obilježena duhom zajedništva i međusobnog poštovanja, simbolizira važnost suradnje i podrške među krajevima. Njihovo sudjelovanje dodatno je obogatilo našu zajednicu i potvrdilo našu posvećenost zajedničkim ciljevima.
Radujemo se nastavku ovakvih suradnji i zajedničkih inicijativa koje jačaju naše veze i grade mostove među različitim zajednicama.
Hvala svima koji su doprinijeli uspjehu ovog događaja svojim angažmanom i podrškom.