logo portal banner

AKTIVNOSTI

Skupština 5. Podružnice - Istočna Hrvatska MKVC `24. - Izborna

 2024 03 08 skupstina
 
Članovi 5. Podružnice - Istočna Hrvatska MKVC održali su redovnu izbornu skupštinu u klupskim prostorijama na Poloju u Slavonskom Brodu.
Na početku skupštine, dosadašnji predsjednik Mirko Đurđević - Miki podnio je Izvješće o radu podružnice za prošlu godinu, istaknuvši postignuća i aktivnosti tijekom tog razdoblja.
Nakon predstavljanja izvješća, članovi su demokratski izabrali starog-novog predsjednika, Mirka Đurđevića - Mikija, koji će i dalje predstavljati njihovu podružnicu. Dopredsjednici Podružnice postali su Nenad Cvitković - Cvita i Goran Pranjić, dok je Zvonko Marić - Pinđa ponovno potvrđen na funkciji tajnika.
Raspravljalo se o Planu i programu te aktivnostima Podružnice u predstojećem razdoblju. Posebna pažnja posvećena je uključivanju novih članova i poticanju njihova doprinosa radu kako Podružnice, tako i cijelog MKVC-a.
U ime MKVC, čestitamo novim i ponovno izabranim članovima 5. Podružnice - Istočna Hrvatska MKVC na preuzetim dužnostima.
Izražavamo vjeru u njihov uspješan rad u ostvarivanju ciljeva MKVC, koji uključuju promicanje, razvoj i unapređenje vrijednosti Domovinskog rata i moto svijeta, zaštitu interesa članstva, međunarodnu suradnju s veteranskim i moto udrugama, promicanje prirodnih ljepota i kulturno-povijesne baštine Republike Hrvatske, te humanitarni rad u svrhu poboljšanja kvalitete života i zdravlja članova MKVC.
Želimo im uspješno ostvarivanje postavljenih ciljeva i rad u duhu zajedništva te razvoja moto zajednice.