logo portal banner

AKTIVNOSTI

Marko Benković - Rile (28.12.1963. - 03.03.2018.)

2018 03 03 benkovic marko rile 28121963 03032018

Sjećanje na našeg voljenog člana, pokojnog Rileta, budi u nama osjećaje duboke tuge i gubitka. Rođen u Orašju, Rile je svoj život posvetio ljubavi prema motociklima, živeći u mirnom posavskom selu Ugljara, gdje je pronašao svoj mir u samačkom življenju. Kao i cijeli naš kraj, volio je brzinu i slobodu koju pružaju motocikli.

Rile je ostavio neizbrisiv trag kao sudionik Domovinskog rata u Posavini, gdje je hrabro i predano služio svojoj Domovini. Nedavno je završio fazu prijema u naš Moto klub Veterana - Croatia (MKVC), no nažalost, nije imao priliku upoznati se s članovima iz drugih dijelova Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Njegova prerana smrt, u 55. godini života, ostavila nas je u šoku i tuzi.

Članovi 7. Podružnice - Posavine MKVC, koji su dijelili trenutke s Riletom, pamtit će ga kao izuzetnog prijatelja uvijek spremnog pružiti pomoć i podršku. Njegova ljubav prema motorima bila je neizmjerna, a ponosno je nosio boje veterana kao član našeg moto kluba.

Neka mu je laka hrvatska zemlja, a sjećanje na Rileta neka živi kroz duh moto zajednice u MKVC.
Dragi Rile, počivaj u miru, tvoj duh će živjeti među nama, a tvoja predanost i ljubav prema motociklima ostat će vječno urezani u naša sjećanja.

World tražilica