logo portal banner

Pečenkijada na Poloju `24. (No.16) - Najava

2024 pecenkojada 5p 

Opis:
Moto Klub Brod iz Slavonskog Broda svake godine organizira tradicionalnu manifestaciju - "Pečenkijadu". Ova vesela priredba, posvećena vještini pečenja pečenki, okupit će natjecateljske ekipe sastavljene od članova moto klubova, moto skupina te ostalih građana koji su spremni prihvatiti propozicije koje postavi naš organizator.

Cilj:
Okupiti članove MKVC na događaju završetka moto sezone, posebno organiziranom na „Pečenkijadi“ u Slavonskom Brodu, s ciljem postizanja sljedećih ključnih aspekata: Stvaranje atmosfere oproštaja od moto sezone za tekuću godinu, pružajući članovima priliku da zajedno zaključe godinu uz moto entuzijazam. Poticanje sjećanja na sve pozitivne trenutke iz protekle moto sezone kako bi se članovi prisjetili iskustava koja su obilježila godinu. Zaboraviti sve loše trenutke i izazove te fokusirati se na pozitivne aspekte moto života, potičući optimizam i zajedništvo. Pružiti članovima priliku da jačaju svoja prijateljstva unutar kluba, ali i da grade nova prijateljstva s drugim bikerima i moto klubovima. Stvoriti priliku za uživanje u kulinarskim delicijama koje pripremaju strastveni bikeri kuhari, doprinoseći ukupnom doživljaju i druženju. Kroz ostvarivanje navedenih ciljeva, moto sezonu želimo zaključiti na pozitivan način, ojačavajući povezanost članova, unapređujući zajedništvo unutar kluba te pridonoseći pozitivnom duhu moto zajednice.

Vrijeme:
12.10.2024.
Vrijeme će organizator objaviti naknadno

Mjesto:
ŠRC "POLOJ" oko klupskih prostorija MK BROD.
Organizator:
5. Podružnica - Istočna Hrvatska (Brodsko-posavska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Virovitičko-podravska i Vukovarsko-srijemska županija) - Mirko Đurđević - Miki, predsjednik, mob: 098530512, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontakt:
MKVC, predsjednik Ratko Dragović - Klek, mob: 00385(0)911519920, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
1. Podružnica - Središnja Hrvatska (Grad Zagreb, Zagrebačka, Karlovačka, Sisačko-moslavačka i Bjelovarsko-bilogorska županija) - Vjeran Pokos, predsjednik, mob: 0989056118, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
2. Podružnica - Sjeverna Hrvatska (Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Međimurska i Varaždinska županija) - Slobodan Novak, predsjednik, mob: 0957786007, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
3. Podružnica - Zapadna Hrvatska (Istarska, Primorsko-goranska i Ličko-senjska županija) - Velibor Prikaski - Vele, predsjednik, mob: 0917366910, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
4. Podružnica - Južna Hrvatska (Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija) - Mario Galov, predsjednik, mob: 0989802024, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
5. Podružnica - Istočna Hrvatska (Brodsko-posavska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Virovitičko-podravska i Vukovarsko-srijemska županija) - Mirko Đurđević - Miki, predsjednik, mob: 098530512, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
7. Podružnica - Posavina (Posavski kannton u BiH) - Predrag Mišković - Fred, predsjednik, mob: 0038763911804, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
8. Podružnica - Bosna Srebrena (Srednjobosanski i Zeničko-dobojski kanton u BiH) - Željko Ljubanić - Žex, predsjednik, mob: 0038763328150, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  


2023.



2022.



2021.



2019.



2017.


2016.


2015.


2014.