logo portal banner

AKTIVNOSTI

Moto mrazovi - Dubrovnik `23.

2023 12 26 dubrovnik 104

Danas, kao i svake godine, srca su se spojila u dobročinstvu na Stradunu. Moto Mrazovi, prekrasna humanitarna manifestacija, obasjala je Dubrovnik svojom svjetlošću dobrote i solidarnosti. Organizirana u suradnji s Moto klubom Libertas Riders i njihovim dragim prijateljima, ovaj divni događaj je okupio i članove iz 4. Podružnice - Južna Hrvatska MKVC.
Put humanosti započeo je u prostorijama Moto kluba Libertas Riders u Gospinom polju, gdje su se članovi pripremali za ovu plemenitu misiju. S njihovim srcima punim dobrote i željom za pomoći, krenuli su prema centru Dubrovnika, na slavnu Stradun.

Ovaj prekrasan događaj ponovno je dokazao da je cilj ispred nas human i nesebičan. Sva sredstva koja su prikupljena ovom prigodom bit će upućena malenoj Luciji Tevšić. Lucija se hrabro bori protiv Rett sindroma, teške i rijetke bolesti koja pogađa djevojčice.
Svaka priloga, svaki trenutak koji je danas bio posvećen ovoj plemenitoj svrsi, pokazao je snagu zajedništva i empatije. Ovo je samo još jedan dokaz da kad se ljudi udruže radi dobra, mogu učiniti čuda.
Hvala svima koji su sudjelovali i podržali ovu divnu inicijativu. Neka se svjetlo ljubavi koje je danas zasjalo na Stradunu pruži Luciji i njenoj obitelji snagu i nadu u bolje sutra.
Dobrota uvijek pobjeđuje kad se srca udruže.