logo portal banner

AKTIVNOSTI

Moto mrazovi - Opuzen `23.

2023 12 20 opuzen 107

Članovi Moto kluba Gusari Narenta su i ove godine uoči blagdana pokazali veliko srce i organizirali tradicionalni posjet dječjem vrtiću u Opuzenu. Njihovo srce nesebično je podarilo radost i veselje djeci, ispunjavajući prostor smijehom i toplinom.
Ne samo da su posjetili mlađe, već su se također srdačno zaputili u Dom za starije "Villa Marija" u Opuzenu, pruživši ruku podrške i radosti starijim sugrađanima i djelatnicima. Njihova prisutnost i pažnja su ozarili lica starijih i napunili srca toplinom.
U ovoj divnoj humanitarnoj akciji pridružili su se članovi 4. Podružnice - Južna Hrvatska MKVC, ljudi koji dijele istu želju za dobrotom i širenjem radosti u svojoj zajednici.
Ovom prilikom, Moto klub Gusari Narenta i članovi 4. Podružnice - Južna Hrvatska MKVC žele svima zaželjeti sretne i blagoslovljene predstojeće blagdane! Neka toplina ovog susreta i osmijehi koje su podijelili ostave traga u srcima svih onih koji su danas bili dio ove divne inicijative.
Blagdansko vrijeme je vrijeme darivanja i zajedništva, a ova gesta prijateljstva i ljubavi prema zajednici pokazuje snagu čovječnosti i humanosti.