logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2023 04 30 orasje 101
 
U petak i subotu 28.04.2023. i 29.04.2023. članovi Moto kluba Veterani - Croatia obišli su 31. internacionalni susret motorista u organizaciji MK Posavac iz Orašja - BiH. Kao i uvijek, odlična svirka, još bolja atmosfera i mnoštvo starih prijatelja iz svih dijelova Europe. Članovi iz 1. Podružnice - Središnja Hrvatska, 2. Podružnice - Sjeverna Hrvatska, 3. Podružnice - Zapadna Hrvatska i 5. Podružnice - Istočna Hrvatska MKVC iskoristili su vikend kao idealnu priliku i za posjetiti Freda i članove 7. Podružnice - Posavina MKVC (MK Veterani - Posavina) u Orašju u clubhouseu.
Tijekom vikenda je kroz clubhouse prošlo dvjetstotinjak bikera i motora te možemo reći da je bila generalna proba za 1. moto susret u organizaciji 7. Podružnice - Posavina MKVC (MK Veterani - Posavina) koji spremamo 12.08.2023., na koji ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje željne dobrog društva, svirke, klope i cuge da nam se pridruže.
Iako smo tamo doma, hvala Fredu i svim članovima 7. podružnice - Posavina MKVC (MK Veterani - Posavina) koji nam nisu dali mira i ugostili nas vrhunskim domaćim Veteranskim pivom i grahom.
Članovi 7. Podružnice - Posavina ugostili su i članove MK Vukovi - Livno te su kao znak pažnje i zahvale za dugi niz godina prijateljstva i međusobne potpore uručili novu, treću po redu monografiju Moto kluba Veterani - Croatia (2018. - 2022.) Vukovima i predsjedniku Liji. Bilo bi nam izuzetno drago vidjeti sličan uradak koji bi objedinio sve akcije, humanitarne i radne, vožnje, moto susrete i sve ostale aktivnosti koje su MK Vukovi - Livno odradili kroz svoju bogatu povijest.

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
   
 
 MHB RH
      HTZ
      MKVC
logo wvf       logo ministarstvo branitelja       logo htz       logo mkvc
Go to top