logo portal banner

AKTIVNOSTI

Otvaranje moto sezone `23.

2023 04 10 benkovac 103
 

Moto klub BIK iz Benkovca ponosno je organizirao defile "Otvorenje moto sezone Zadarske županije" drugu godinu za redom, koji je okupio zaljubljenike u motociklizam iz cijele regije. Okupljanje je započelo u Benkovcu, a zatim se kretalo kroz prekrasne pejzaže do destinacija poput Biograda na Moru, Bibinja i Zadra, demonstrirajući tako ljepotu obalnog dijela Zadarske županije.
Ovaj izvanredan događaj obilježen je prisjećanjem na jednog od osnivača moto sezone i dragog prijatelja kluba, Vedrana Sitnicu, poznatijeg kao "Zeko". Zeko je nezaboravan član lokalne zajednice, poznat po svojoj strasti prema motociklizmu i neumornom radu kao dugogodišnji fotograf Zadarskog lista. Njegova predanost i entuzijazam ostavili su dubok trag u srcima mnogih, a njegova prisutnost nedostaje svima koji su imali privilegiju poznavati ga.
Uz prisustvo članova MK Beštije i drugih zaljubljenika u motociklizam, defileu su se priključili i članovi 4. Podružnice - Južna Hrvatska MKVC, dodajući još veći duh zajedništva i solidarnosti među motociklistima u županiji i šire.
Nakon dinamičnog defilea, koji je oživio ceste Zadarske županije, sve sudionike i prijatelje bili smo pozvani na druženje u Benkovcu. Tamo su nas dočekali osvježavajući napici i ukusna hrana, koja je bila dostupna svim sudionicima besplatno, kako bismo zajedno proslavili uspješan početak moto sezone.
Moto klub BIK iz Benkovca zahvaljuje svim sudionicima, podržavateljima i prijateljima koji su doprinijeli uspjehu ovogodišnjeg defilea. Nastavit ćemo raditi na promicanju ljubavi prema motociklizmu i zajedništvu među moto entuzijastima, uvijek s poštovanjem prema naslijeđu i sjećanju na naše dragocjene prijatelje poput Vedrana "Zeko" Sitnice.