logo portal banner

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba .....

HIMNA VETERANA

PRIJAVA

Samo za članove MKVC     Remember Me     Forgot Login?  
Phoca GAE

Aktivnosti

Skupština 7. Podružnice - Posavina MKVC (BiH) `22.

2022 12 29 orasje
 
7. Podružnica - Posavina MKVC održala je 13. redovnu skupštinu na kojoj je u članstvo kluba primljeno pet novih članova te su im uručene boje. Dobro nam došli u MKVC obitelj, a boje koje su vam uručene nosite časno i s ponosom.
Jedna od točki dnevnog reda je bio nastavak rada kluba te dogradnje i moto kampa MK Veterani - Posavina, kao i o nadolazećim aktivnostima u 2023. godini.
2022. godinu zaključili su s više od 50 moto susreta i događaja vezanih uz moto scenu, preko 300 radnih sati u izgradnji i održavanju moto kampa, a kroz isti je taj kamp prošlo nekoliko tisuća bajkera i prijatelja kluba.
Jedan od novih projekata koji je pokrenut jest kuhanje "Veteranskog piva", koji je naišao na pozitivne komentare i konstruktivnu kritiku. Ovom prilikom zahvaljujemo udruzi "Posavskih pivara" koji su nam dali podršku i pomogli nam u ovom projektu.
Također bismo zahvalili svima koji su nas podržavali u našem radu: gradske i županijske vlasti, ostale institucije, svi bajkeri i prijatelji kluba.
Poslije Skupštine organizirali smo božićni i novogodišnji domjenak za sve prijatelje kluba na koji se odazvalo dvjestotinjak bajkera i prijatelja.

BIBLIOTEKA MKVC

logo monografija 3d sve

FACEBOOK

modul facebook

MOTO IZREKE

  • 30.06.

    "Da nije hrabrih, ne bi bilo slobodnih"