logo portal banner

AKTIVNOSTI

Tommyeva svadba

2022 05 29 tomo matea 108
 
U ovoj ćemo godini uskoro prisustvovati kopnenom povezivanju Hrvatske preko Pelješkog mosta. Tim povodom MKVC zajedno sa dvadeset i tri moto kluba iz Hrvatske i BiH organizira moto maraton "Krajevima naših predaka '22.", autocestom od Vukovara preko Dubrovnika do Livna.
Cilj moto maratona „Krajevima naših predaka ’22.“ je sjećanje na sve poginule hrvatske branitelje te zahvala svim preživjelim braniteljima za obranu i oslobađanje područja na Južnom bojištu za vrijeme Domovinskog rata te promoviranje novoizgrađenog mosta, odnosno moto turizma i Hrvatske kao sigurne europske zemlje lijepih cesta s izrazito bogatom kulturnom, povijesnom i prirodnom baštinom.
Danas smo sudjelovali na svadbi našeg člana Tommya iz Metkovića, koji je i "službeno" i prešao preko Pelješkog mosta. Naime, on je partnericu odabrao baš iz Dubrovnika i time na neki specifični način običnih ljudi ovjekovječio čin spajanja "sjevera" i "juga" Hrvatske i najavio bolju budućnost Hrvata na tom području.
Tommy i Matea, hodati zajedno stazama života zna biti teško, ali zato će vam vaša ljubav biti najsnažniji saveznik. Nikada ne zaboravite radovati se sličnostima koje vas povezuju i različitostima koje vas obogaćuju, a sve to omotano u plašt Božjeg blagoslova. Hodati zajedno u Kristu svaku poteškoću pretvara u radost. Tommy i Matea, članovi Moto kluba Veterani - Croatia od sveg vam srca žele sve najbolje u zajedničkom životu.
World tražilica