logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

Na odličnoj, novoj lokaciji MK Big Chief održao je svoj 2. motosusret. Tako su i Veterani pošli na taj dio Hrvatske prvi puta i učestvovali u odličnoj zabavi.
Lokacija na brijegu pokazala se idealnom, jer je ozvučenje dobilo potpuno novu dimenziju, dok se tabor sa šatorima nalazio nešto niže pa su bikeri mogli u miru odspavati kako bi prikupili energiju za daljnje veselje. Susret je bio prepun sadržaja, od izbora za miss koju je popratio dojmljiv vatromet, do igara potezanja užeda i natjecanja u sporoj vožnji. Svi gosti udobno su se smjestili na velikom prostoru kojim je dominirao ogroman šator sa kuhinjom u središnjem dijelu. Čak se dijelio i bepslatni pečeni vol. Na kraju, stigao je i Psihomodo pop sa nezaboravnim showmasterom Davorom Gobcem koji je uz predhodni program domaće rock glazbe, bikere natjerao na razne plesne vratolomije.
Čestike MK Big Chief na gostoprimstvu i odličnoj zabavi tokom cijelog susreta.

 

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top