logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

Kratki predah nakon organizacije i sudjelovanja u obilježavanju Dana branitelja Grada Zagreba, ubrzo je prekinut malim slavljem. Odlučili smo napokon uzeti malo opuštanja I to na 7. pariju kod Moto i offroad kluba Sv. Ivan Zelina.
Vožnja do Zeline kroz prekrasan krajolik na žalost prebrzo je zavrsila. Sparkirali smo  motore i krenuli u obilazak. Neki su još mamurni i umorni nakon dvije noći sa braniteljima uspjeli  montirati šatore .. a drugi su uživali u zabavi dok su ih promatrali na nemogućoj misiji. Ubrzo se tu našlo veliko društvo, Blue Knights, Beštije, Patrioti, mnogi free rideri, u biti nitko nije nedostajao. Na prve taktove Hladnog Piva pojedinci su se uspjeli pokrenuti sa klupe i zaplesati. Za neki veći broj kao i kvalitetu fotografija nismo se uspjeli pobrinuti, ali bez obzira na naš umor pohvaljujemo organizatora Moto i offroad klub Sv. Ivan Zelina na odličnom 7. partiju.

 

 

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top