logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2022 04 08 metkovic 101
 
U subotu, 08.04.2022. godine članovi Podružnice 4. - Južna Hrvatska MKVC sudjelovali su na tradicionalnoj akciji "Mopedi i motocikli u prometu" u organizaciji s PP Metković.
Cilj preventivnih aktivnosti koje se poduzimaju u prometu imaju cilj u što većoj mjeri utjecati na svijest vozača kao ključnog čimbenika kada je u pitanju sigurnost vozača i ostalih sudionika u prometu.
S ciljem preveniranja prometnih nesreća i posljedica koje nastaju kao rezultat nesavjesne vožnje Policijska postaja Metković već duži niz godina poseban naglasak stavlja na aktivnosti koje su usmjerene na upozoravanje sudionika u prometu na ponašanja u prometu koja nisu poželjna, odnosno dovode do najtežih prometnih nesreća.
Dolaskom ljepšeg vremena na prometnicama se može primijetiti veći broj vozača mopeda, motocikala i bicikala.
PP Metković posjetiteljima je prezentirala opremu i vozila kojima se koristi policija pri nadzoru prometa, a u provedbu akcije uključeni su i lokalni moto klubovi (MK Veterani - Croatia i MK Gusari), Zavod za hitnu medicinu Ispostava Metković, Javna vatrogasna postrojba Metković, auto škole i Stanica za tehnički pregled vozila Metković.
 
2022 04 08 metkovic 102

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
   
 
 MHB RH
      HTZ
      MKVC
logo wvf       logo ministarstvo branitelja       logo htz       logo mkvc
Go to top