logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2022 04 08 metkovic 101
 
U subotu, 08.04.2022. godine članovi Podružnice 4. - Južna Hrvatska MKVC sudjelovali su na tradicionalnoj akciji "Mopedi i motocikli u prometu" u organizaciji s PP Metković.
Cilj preventivnih aktivnosti koje se poduzimaju u prometu imaju cilj u što većoj mjeri utjecati na svijest vozača kao ključnog čimbenika kada je u pitanju sigurnost vozača i ostalih sudionika u prometu.
S ciljem preveniranja prometnih nesreća i posljedica koje nastaju kao rezultat nesavjesne vožnje Policijska postaja Metković već duži niz godina poseban naglasak stavlja na aktivnosti koje su usmjerene na upozoravanje sudionika u prometu na ponašanja u prometu koja nisu poželjna, odnosno dovode do najtežih prometnih nesreća.
Dolaskom ljepšeg vremena na prometnicama se može primijetiti veći broj vozača mopeda, motocikala i bicikala.
PP Metković posjetiteljima je prezentirala opremu i vozila kojima se koristi policija pri nadzoru prometa, a u provedbu akcije uključeni su i lokalni moto klubovi (MK Veterani - Croatia i MK Gusari), Zavod za hitnu medicinu Ispostava Metković, Javna vatrogasna postrojba Metković, auto škole i Stanica za tehnički pregled vozila Metković.
 
2022 04 08 metkovic 102

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
   
 
 MHB RH
      HTZ
      MKVC
logo wvf       logo ministarstvo branitelja       logo htz       logo mkvc
Go to top