logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2021 07 01 ploce
 
Članovi MKVC zajedno s predstavnicima policije, vojske, vatrogasaca, gradskih vlasti i bikerima sudjelovali su na svečanoj proslavi Dana branitelja grada Ploče.
Na gradskom groblju Laniština i kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima iz Ploča položili su vijence i zapalili svijeće.
Molitvu je predvodio pločanski župnik don Ante Bitunjac, koji je, između ostaloga, istaknuo kako se nikada, ni po koju cijenu, ne smiju zaboraviti tri stvari koje su borci za Hrvatsku nosili u sebi tijekom Domovinskoga rata. Prva je ljubav koju su branitelji osjećali prema svojim suborcima, svojim obiteljima i Domovini, druga je zajedništvo bez kojega se ne bi mogla postići veličanstvena pobjeda, a treća je hrabrost koja ih je vodila kroz brojne bitke. „Nikad ne smijemo zaboraviti ni prolivenu krv naših branitelja jer je njome natopljena zemlja na kojoj živimo“, istaknuo je don Ante.

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top