logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2021 05 29 skupstina 100
 
Članovi 1. Podružnice - Središnja Hrvatska MKVC danas su održali skupštinu na kojoj su između ostalog birali novo vodstvo koja će ih voditi do početka 2024. godine. Naime, Mladen Šterc je početkom godine podnio ostavku na mjestu predsjednika 1. Podružnice - Središnja Hrvatska MKVC. Zbog ograničenja okupljanja građana uzrokovanje pandemijom virusa Covid-19 do sada se nismo uspjeli okupiti kako bi održali skupštinu. Do skupštine 1. Podružnicu - Središnja Hrvatska MKVC vodio je dopredsjednik 1. Podružnice - Središnja Hrvatska MKVC Siniša Smolčić - Austrijanac.
Tako je za predsjednika izabran dosadašnji tajnik 1. Podružnice - Središnja Hrvatska MKVC Vjeran Pokos, za dopredsjednika je izabran Zoran Petras - Zoki i Siniša Smolčić - Austrijanac, a za v.d. tajnika izabran je Ivan Dominik Dragović - Domi.
 

Također su raspravljali o ostalim temama (status članova u podružnici, izvješće o radu podružnice, financijsko izvješće, volontiranje članova u 2020. godini, plan rada i financijski plan za 2021. godinu te nastavak izgradnje klupskih prostorija itd.) koja su važna za rad 1. Podružnice - Središnja Hrvatska MKVC.
Zahvaljujemo se svim dosadašnjim članovima koji su obnašali odgovorne dužnosti u 1. Podružnici - Središnja Hrvatska MKVC, a novim mlađim članovima na novim dužnostima želimo puno uspjeha u daljnjem radu.
Ovime smo započeli sa prenošenjem dužnosti mlađim članovima. Također ovime se apsolutno ništa ne mijenja u smjeru rada i djelovanja MKVC, samo se prepušta mlađim članovima koji imaju volje, želje i dalje vjerno provoditi ciljeve iz Strateškog plana MKVC.

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top